Who I was yesterday

Outfit,20 November 2014

Ever morning when I get dressed I feel like wearing these perfect over the knee boots from h&m. I am so glad I was fast enough to get myself a pair before they sold out in a blink of an eye last fall. They are made out of real leather and really good to walk in and I think they go with almost everything.

Actually I love shopping at more affordable stores because the items have less pressure on them to become my favorites. Its more okay if I change my mind on something that cost twenty euros instead of buying a dress for a lot of money that I only wear once or twice. Also I find that sometimes when I decide to really invest in a more expensive piece I opt to go for something that’s boring enough to wear for years ahead, but who feels inspired to wear something so safe and uninspiring like that?

I buy most of my clothes from h&m, zara and flea markets because I love to be able to change my mind, my style and my wardrobe. I also constantly get rid of clothes because I only want to have things in my wardrobe that I really love.

Fashion to me is supposed to be fun and playful and a way to express myself, who I am and what I feel. I refuse to take fashion too seriously and I never want to find myself regretting something I wore. Every day is a new day, a blank paper and I want to paint my paper however I feel like that exact day.

Have a fabulous Thursday everybody :)!

IMG_9138IMG_9134 IMG_9113IMG_9148IMG_9125IMG_9093IMG_9101

knit, boots hm// skirt zara// bag chanel

12 Comments

 • Hm

  miinuspuolena h&m vaatteisiin ne kutittavat hiostavat akryylineuleet , muotonsa menettävät puserot, housut, ratkeavat saumat. Sitten menee taas kierrätykseen vaatteet ja uusia tilalle. Kulutusta kulutusta.. luonto kiittää.. jokainen tyylillään tietenkin mutta järkevämpää on ostaa laadukasta kalliimmalla joka kestää aikaa ja kulutusta, kukkarollekin tulee loppupelissä halvemmaksi !

  • Sofia Ruutu

   Se on kyllä ihan totta että laatuun kannattaa satsata enemmän ja että se loppujen lopuksi on halvempaa. Itse ostan melkein kaikki vaatteet (jotka ostan siis hennesistä) h&m trend tai premium quality osastoilta. Olen tarkka materiaaleista ja laadusta ja kun olen ostanut nahkakengät, silkkipaidan tai cashmere neuleen kyseisestä liikkeestä, olen aina ollut hyvin tyytyväinen. Näiden osastojen tuotteet ovat tietenkin arvokkaampia mutta maksan milelelläni hyvistä materiaaleista. Kallis ei mielestäni takaa laatua (tai tyylikkyyttä ;)) joten itse yritän metsäsätää hyviä materiaaleja ja minun silmääni kauniita vaatteita oli ses itten ketjuliike tai pieni putiikki:).

 • Viola

  Aivan ihana asu!

 • Noona

  Aivan ihana toi neule :) ja upea sinä! :)

 • Caro

  I’m loving this outfit. It looks comfy and stylish at the same time and I whish I would have bought these boots at H&M last year, since I really like them…

 • Anniina

  Ihannoin niin sun tyyliä! :) Oon oppinut arvostamaan laadukkaita vaatteita. Ennen opiskeluaikoina tuli osteltua halpoja ja huonolaatuisia vaatteita, jotka kyllä muutaman pesun jälkeen olivat jo huonossa kunnossa. Nykyään tulee laitettua enemmän rahaa vaatteisiin, mutta toisaalta harvemmin :)

  • Sofia Ruutu

   Kiitos ihana kiltti <3. Itse olen ehkä enemmän tarkka materiaaleissa ja en koen että h&m silkkipaita tai nahkakengät ovat olleet huonompia kuin muiden merkit. Toki näistä tuotteista pitää maksaa enemmän mutta se on mielestäni ymmärrettävää ja ihan okei :)

 • Katja

  Ihana postaus ja ihana Sofia! :) Tykkään muuten tosi paljon tästä blogistasi. :) Ja olen samaa mieltä kanssasi siitä, että kyse on kuitenkin “vain” vaatteista, pukeutuminen ja muoti ovat mun mielestä liian keveitä asioita otettaviksi liian raskaasti/tosissaan. :)

  Ja ihana asu, niin mukavan ja lämpöisen oloinen. Muistatko milloin ostit tuon neuleen, se näyttää niin mukavalta, että pitäisi ihan käydä katsomassa, että onko niitä täälläkin…:)

  Hyvää torstaita myös sinulle! :)

  • Sofia Ruutu

   Hei kiva kuulla että luet blogiani <3. Neule on pari kuukautta vanha joten voi olla että niitä vielä löytyy. Se on kylläkin hm trend joten sitä on vähän vaikeampi löytää.. Ihanaa viikonloppua! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.