stocking stocks going up

Fashion,Outfit,9 October 2017

*Post in collaboration with Norlyn/Kaupallinen yhteistyö Norlynin kanssa

sofiaruutu_vilmapphotography-64

Am I the only one who’s been missing the feeling of wearing stockings that give me a nicer posture, tightens in all the right places and gives me a smooth and beautiful silhouette? No, I didn’t think so either. Black opaque stockings also allow me to wear on-the-limit to inappropriately short dresses and skirts, as well as elongates the lifespan of my cute summer dresses. My most natural choice is thick black stockings, but I also like to play it up with patterned once to give new life to an old outfit. It’s also the best way to bring all the attention to an extra ordinary good leg day ;). Like I always say, it doesn’t require much to make an old outfit feel completely new. 

/

Nyt kun säät ovat viilentyneet on taas koittanut aika, jolloin saa pukea sukkahousut hameen tai mekon kaveriksi. Kaveri on siksi hyvä sana, että harva vaate on yhtä mukava päällä kuin hyvät sukkahousut. Pidän siitä, mitä hyvät sukkahousut tekevät siluetille. Niillä leikittelemällä saa paljon erilaisia ilmeitä asuihin ja niillä voi muuttaa esimerkiksi kesän kukkamekon ihanaksi syysasuksi.

sofiaruutu_vilmapphotography-62sofiaruutu_vilmapphotography-63 sofiaruutu_vilmapphotography-22

Since I wear stockings and dresses much more than jeans, I need my stockings to be of good quality since I can’t let what I wear stop me from living freely. My stockings need to be trustworthy, even in my daily life with kids, dog and busy schedules. I’ve tried, but I’ve learned to accept I most likely won’t ever become someone who remembers to carry an extra pair of stockings in my bag. Do you?

/

Koska käytän sukkahousuja niin paljon on tärkeää, että ne ovat laadukkaat ja kestävät arjen tohinassa niin töissä kuin lasten ja koiran kanssa . Haluan elää huolettomasti ilman että minun tarvitsee pelätä langannousuja tai reikiintyneitä varpaita sukkahousuissani, sillä en koskaan muista pakata varaparisukkiksia laukkuuni.

sofiaruutu_vilmapphotography-35sofiaruutu_vilmapphotography-39img_6098sofiaruutu_vilmapphotography-33

Norlyn’s new thick collection focuses on thicker stockings, but the collection also includes merino wool and bamboo stockings. I can’t wait to try the wool stockings on those colder winter days. They feel so soft and I can’t help myself from having my hopes up for them to keep me warm. Norlyn stockings are super comfortable, long lasting and hugs your body in all the right places, but what I love (!) is that they are so easily found in almost every well assorted supermarket and store. I love when life is made easier. And, being able to shop for stockings that I know will be good while I shop for milk is a timesaver.

Since my collaboration with Norlyn will continue I will keep posting outfit pictures wearing Norlyn stockings, so stay tuned for more legalicious posts :).

Wanna take part in a little lottery for a chance for two of you to win a gift set of wonderful Norlyn products? Simply leave a comment before 16.10 and tell me how YOU would style your stockings!

/

Pidän eniten mustista, paksuista ja napakoista sukkahousuista, joissa on hyväntuntuinen leveä vyötärö. Harvemmin käytän muita kuin peittäviä sukkiksia, mutta tykkään myös leikitellä kuviollisilla sukkiksilla, jotka tuovat asuun erilaista särmää tai toimivat koko asun jujuna. Olen hullaantunut näihin Norlynin ruudullisiin sukkiksiin, jotka mielestäni ovat ihanan trendikäs, mutta myös elegantti vaihtoehto nyt pinnalla oleville verkkosukkiksille.

Norlynin uusi thick collection keskittyy nimenomaan paksumpiin sukkahousuihin, mutta myös merinovilla- ja bambusukkikset löytyvät kokoelmasta. Norlynin sukkahousut ovat laadukkaat, supermukavat jalassa ja muotoilevat vartaloa juuri oikeista paikoista. On myös ihanaa, että Norlynin sukkahousuja saa lähes kaikista hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista. Se helpottaa elämää paljon, kun pystyy ostamaan laadukkaita ja kivoja sukkahousuja ruokaostosten kanssa samalla reissulla.

Yhteistyöni Norlynin kanssa jatkuu pitkin talvea, joten seuratkaa blogiani, sillä tulossa on lisää postauksia joissa sääret astuvat valokeilaan.

img_6097 Tiesitkö jo tämän sukkahousuista?

-Denier- määrä kertoo paljonko painaa 9000 metriä lankaa grammoissa mitattuna

-Sileä 3D neulos tarkoittaa sitä, että elastaani on neulottu jokaiselle riville, jokaiselle silmukalle.  Norlynin 3D teknologia tekee sukkahousuista, pehmeät, joustavat, erittäin kestävät, hyvin istuvat sekä antaa sileän ta tasaisen pinnan.

-Sukkahousut kuuluisi pestä jokaisen käytön jälkeen. Pese sukkahousut pesupussissa ja tarkista, missä lämpötilassa sukkahousut saa pestä mikäli peset ne pesukoneessa.

-Oikea tapa pukea sukkahousuja on kerätä sukkahousut ensin käsiin. Vedä sukkahousut varpaiden ja kantapään yli ennenkuin jatkat vetämällä polvien yli. Varmista, että varpaille jää riittäväti tilaa ja että varpaiden vahvikkeet ja haarakiila asettuvat oikein.

-Voit itse valita haluatko sukkahousuihisi matan, puolimatan vai kiiltävän pinnan. Langan suoruus määrittää onko sukkahousuissa sileä tai teksturoitu pinta.

Miten sinä yhdistät sukkahousut asuusi? Kommentoi tähän postaukseen 16.10 menneessä niin osallistut Norlynin tuotepaketti arvontaan, jossa kaksi teistä voi voittaa itselleen syksyn uutuuksia! 

sofiaruutu_vilmapphotography-20 img_6099 sofiaruutu_vilmapphotography-9

Pictures by Vilma P.

31 Comments

 • Ida

  Paksut villasukkahousut neulemekon kanssa on vain helpoin ja tyylikkäin valinta niin syksyllä, talvella kuin keväälläkin. :)

 • Emmi

  Ihanimmat ovat syksyn ja talven keleillä lämmittävät merinovillaiset sukkikset!

 • Lisa

  First of all, I absolutely LOVE these pictures and the stockings with the pattern. <3
  As I also love to wear dresses in winter too, but seem to be pretty clumsy and therefore always destroy my stockings, I'd like to style these promising comfortable AND long-lasting stockings with a nice fall/winter dress or a knit with a cute skirt! xx

 • Ilona

  Yhdistän sukkahousut yleensä erilaisiin mekkoihin ja nilkkureihin :)

 • Emilia

  lämmin neulemekko ja nilkkurit tai saappaat on oma lemppariyhdistelmäni sukkisten kanssa :-)

 • Emilia

  neulemekko ja nilkkurit tai saappaat on oma lemppariyhdistelmäni!

 • Haidi

  Syksyllä ja talvella mustat paksut sukkikset neulemekon kanssa! Eloa toisi kuvioidut sukkikset :)

 • Suvi

  Wow mitä kuvia! Mustat sukkahousut ja ylipolven saappaat pitävät jalat lämpinä talvellakin hameiden ja mekkojen kaverina. Sukkahousuilla voi ihanasti stailata asuja ympäri vuoden!

 • Inkku

  Neulemekko ja nilkkurit yhdistettynä sukkiksiin on jokasyksyinen lemppariasuni :)

 • Iida

  Mustat sukkahousut ovat valintani talveen! Olen pyöritellyt mielessäni ylipolvensaappaat+mekko+rento neule+mustat sukkikset – yhdistelmää, joten eiköhän sillä mennä :)

 • Satu

  Neulemekko tai väljä paitapusero pitkän neuletakin kera.

 • HannaK

  Yhdistän paksut mustat sukkahousut joko mustan mekon tai nahkahameen kanssa.

 • Annu

  Paksut sukkikset (neule)mekon kanssa on lempparini :)

 • heini

  Syksyisin mieluisin yhdistelmä on mustat sukkikset paksun neulemekon kanssa :)

 • Mieluiten mustat, valumattomat ja ei kovin helposti nyppyyntyvät sukkahousut ovat arkeni peastajat ja sopivat asuun kuin asuun!

 • Kaisa

  Tykkään myös eniten mustista sukkahousuista. En tiedä, mutta jotenkin tunnen itseni Peppi Pitkätossuksi värikkäissä :D

 • Paksummat sukkahousut neulemekon tai ohuemman hameen kanssa.

 • Mini

  Talvella rakastan käyttää paksuja tummanharmaita tai mustia sukkiksia neulemekon kanssa. Mutta en ikinä käytä sukkahousuja farkkujen alla, ahdistavin tunne ikinä!

 • SAMP

  Ainoastaan neulemekkojen kanssa paksummat sukkikset! Kesäisin juhlissa menen ilman sukkahousuja amerikkalaiseen tyyliin, mikään ei mielestäni näytä yhtä pahalta kuin “näkymättömät” ihonväriset sukkahousut kesäsandaalien kanssa…

 • Meri

  Paksut mustat sukkikset ovat luottovarustukseni tunikoiden tai mekkojen kanssa syksyisin :)

 • Venla

  Käytän paljon hameita, joten käytän myös paljon sukkiksia. Mustat kuviolliset sukkikset tuo pirteyttä muuten yksinkertaisiin asuihin :)

 • Katja

  Minulle Sukkahousut ovat must have-asuste 8kk vuodessa . Kaikenlaisia pääasiassa mustia sukkahousuja kuluu aikalailla. Fleecevuorattuja, villaisia, villasekoite, kalliita ja halpoja , Kumma kyllä Norlyn ei ole kovin tuttu minulle. Pitääpä tehdä korjausliike tässä asiassa. 🇫🇮
  Katja

 • Katja

  Niin ja edellisestä viestistä jäi vielä puuttumaan miten yhdistäisi sukkahousut. Unelma ” pikkumustaani” joka on yönsininen ja Fendin mallistosta.
  Katja

 • Tinde

  Pukisin sukkahousut ylipolven-saappaiden ja jonkun kivan mekon + nahkatakin kanssa.

 • Nanni

  Hameiden ja mekkojen kanssa talvisin :)

 • NellaM

  Minäkin olen kaivannut paksuja mustia sukkiksia! Käytän niitä hameiden ja mekkojen kanssa.

 • minna seppälä

  Mekkoihin ja neuletunikoihin… jos mekko lyhyt niin paksut sukkahousut ja iso muhkea neule viimeistelee asun.

 • Olppa

  Käytän paksuja sukkahousuja mekkojen ja hameiden kanssa. :)

 • K

  Mekot ja hameet ovat olennainen osa omaa arkipukeutumista, sukkahousut tekevät viime silauksen asuun kuin asuun :)

 • satumarr

  Käytän yleensä paksuja, mustia sukkahousuja mekon kanssa. Joskus voisin jopa hullaantua kokeilemaan jotain kuviollisia sukkahousuja, niin saisi pienellä vaivalla vähän vaihtelua pukeutumiseen… Tärkeää sukkahousuissa on se, etteivät ne valu! :)

 • PMK-92

  Hei! Ruudullisista sukkahousuista tykkään itsekin. Yleensä paksut neulesukkahousut ja lyhyehkö hame talvella. Tai muuta paksua sukkahousua, fleeceä, mikrokuitua ym. Ja tuo stailausjuttu on niin totta. Sukkahousuilla voi helposti loihtia kontrastia asuun. Yhdistelen sukkahousuja esim. näin:

  https://aijaa.com/vQjbMk
  https://aijaa.com/Sf2LCb
  https://aijaa.com/th7Yg4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.