Sloppy trench

Uncategorized,20 August 2014
trench zara// top& ring andiata// shorts levis// shoes coach// bag chanel
Unstructured, sloppy trench coats have been very current at the moment. I saw a gorgeous one at Filippa K, but since it is so thin it won’t be enough to keep me warm soon when the temperature goes even further south. I decided to go for this less pricey option from Zara. It’s perfect for warmer days going towards fall and it also works as a wrap dress when combined with a nice belt. Jewel toned olive green is actually one of my favorite colors, and I think it looks beautiful on blonds (the blonder the better) and against sun kissed skin. This particular trench is a bit dressier, but there are tons of options in most stores now. What do you reckon, hot or not? Something you would wear yourself?

10 Comments

 • Anonymous

  Kaunis trenssi ja kauniin värinen, olen samaa mieltä oliivin vihreästä väristä, perfect.
  Mielenkiinnosta kysyisin sinulta , millaista takkia käytät sateella. Olen takkidilemman äärellä nyt Suomeen muutettuani, ei täällä pärjää ilman kunnon tyylikästä,sadetakkia. Itse yritän metsästää pieneen tilaan mahtuvaa joka voisi olla aina mukana. (Burberryt varmasti oivia, muttei tilaihmeitä, otaksun?)
  Katja

  • Sofia Ruutu

   Nyt kysyt kyllä väärältä hekilöltä koska en edes omista sateenvarjoa! Olen sen verran hetkessä elääjä että jos alkaa sataamaan niin yritän sitten vasta miettiä että missä ne sadekamat ovat ja siinä vaiheessa se on jo myöhästä. Kastun aina litimäräksi mutta eipä se minua oikestaan haittaa :D. Omistan Burberryn trenssin mutta jos oikeasti sataa kaatamalla kun olen lähdössä ulos niin käytän ihan kunnon sadetakkia. Onnea etsintään!

 • hauskat liepukat takissa :D itse en ole vielä löytänyt takkia zarasta. käyn siellä säännöllisesti tsekkaa mallit, ei vaan ole osunut oikeaa kohdalle.

 • Anonymous

  Ville bara säga att du är en så otroligt vacker kvinna, det finns inga ord som gör dig rättvisa. Det är så roligt att du har börjar blogga igen! Bilderna är verkligen fina och inspirerande. Ser fram emot dina höstiga outfitposts. Keep up the good work :)

  Hälsningar,

  Emilia

 • Anonymous

  Voisitko tehdä postauksen positiivisuudestasi ja sen vaikutuksista elämääsi.

  Anna

  • Sofia Ruutu

   Vaikeaa itse kirjoittaa siitä miten positiivisuuteni on vaikuttanut ja vaikuttaa elämääni sillä en tiedä minkälaista elämä olisi ollut ja olisi tällä hetkellä jos en olisi oma itseni. Positiivisuus helpottaa omassa elämässä paljon mutta sen pitää olla aitoa. Kuitenkin sitäkin voi pienin askelin parantaa millä tavalla asioita näkee elämässä. Tässä postaus minun how to be happy listasta missä olen listannut asioita mihin itse aina pyrin, jotta elämä olisi helpompaa, stressittömämpää ja hauskempaa ;).
   http://theootddiary.blogspot.fi/2014/07/how-to-be-happy.html

 • Anonymous

  kaunis kaunotar, tyylikäs trenssi, sen väri sopii sinulle hyvin;)
  voisin kyllä itsekin pukeutua tuollaiseen kokonaisuuteen, jos löytäisin oikeanlaisen mallin joka näyttäisi kauniilta:)
  -heidi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.