size matters

Uncategorized,29 July 2014
Anyone else feeling kinda hot lately? Haha, I can’t believe this weather this summer, from winter to extreme heat within a couple months! I walk around wearing as little as possible and I still sweat like a pig, and feel like I need to undress to my birthday suite instantly as soon as I step outside the door! 
Today I’ve had a really good day. This morning I took care of a few errands before I walked 5 km to my sister’s, to spend the day with her and Greta. We just hang out at home and enjoyed a salad and coffee before I walked back home. Later this afternoon I met up with bestie downtown, and now I’ve just put Greta to bed. I’ve had a super relaxed day, and I’ve really enjoyed it. Tomorrow I’ll have to be a bit more effective ;).
What I wanted to show you, are my new sunglasses! I have more Ray bans than I dare to admit, but I’ve wanted these huge, classic pilot’s for a while now. These are brown with gold hardware and they are the largest size. I love Ray bans because they go with everything, and they usually make the outfit more down to earth and casual. I’m also making a separate sunglass post about my favorite Ray bans, that I’ll post tomorrow morning.
I hope you all had a good day and I wish you a good night, despite the heat :).
<3
t-shirt andiata// shorts lindex// shoes vans// bag louis vuitton// bracelet hermes// sunglasses ray ban

11 Comments

 • Iiiihanat shortsit!! Ja mageet noi afat, itse oon harkinnu myöskin noita mutta tummilla(muistaakseni graffiti) kehyksillä, täytynee myös käydä mallailemassa kokoa :)

 • Anonymous

  Aivan ihanat shortsit, kivan raikkaan väriset! Ostin tänä vuonna ensimmäiset raybanit (wayfarer) ja tykkään tosi paljon :) ehkä seuraavaksi aviatorit!
  Anniina

  • Sofia Ruutu

   Kiitos! Vaikeeta pukeutua kun on niin lämmin, mutta enpä minä ainakaan vielä kaipaa farkkuja ja varsinkaan sukkahousuja! Wayfarerit ovat ihanat ja käy kaiken kanssa joten oli hyvä valinta :)!

 • Mä oon tänä vuonna oppinut, että siat ei oikeesti hikoile. Oon käyttänyt itsekin tota sanontaa kyllä paljon, mutta nyt se on alkanut hämään mua. Itsekin hikoilen näillä keleillä ja valun sitä hikeä, jipii… :S Mutta meillä on kaverin kanssa kaksi possua tänä kesänä ja niitä on nyt näillä helteille kasteltu kastelukannulla, että possutkin on päässyt suihkuun, koska sika ei ihan tosissaan hikoile ollenkaan, vaan sen lämmönsäätely hoituu ulkoisesti. Ja siks mulla aina nykyään pistää silmään toi sanonta, että hikoilee kuin sika :D

  • Sofia Ruutu

   Haha hauskaa! Miksiköhän sitten on olemassa tuo sanonta jos se kerran on niin etteivät edes hikoile? Noh, nytten opin ainakin jotain uutta, ja veikkaan etten minäkään pysty käyttämään sanontaa enää. Kiitos että sivistit minua ;D!

 • Anonymous

  Ihanan raikas hellelook :)) Olet henkilö jota ihailen ja jonka tyyliä rakastan <3 Odotan joka päivä innolla uusia postauksiasi. Siitä tulikin mieleen, että onko sinulla jotain henkilöitä/julkkiksia, joiden tyyliä seuraat ja joista inspiroidut? Olisi TODELLA mielenkiintoista kuulla ketkä ovat sellaisia henkilöitä joiden tyyliä seuraat ;)

  • Sofia Ruutu

   Kiitos! Kiltisti ja kauniisti sanottu. Olen hyvin immarreltu <3. Tykkään niin monesta eri tyylistä ja ihmisistä joten vaikea muistaa kaikkia, mutta tässä muutama josta inspiroidun : Rosie Huntington- Whiteley, Anine Bing, Caroline Blomst, Kate Moss ja Kate Bosworth. Kaikki aika erilaisia mutta minun tyylini onkin aika vaihteleva päivästä toiseen, pitäen kiinni niistä pienistä asioista jotka tekevät tyylistäni juuri minun :D. Kiitos vielä sanoistasi, merkitsee paljon <3.

 • Sofia Ruutu

  Minun laseissa on ruskeat linssit ja kultaiset sangat ja ovat suurinta kokoa. Minun isäni on lasi busineksessä, joten käytän häntä hyväksi aurinkolasi hankinnoissa ;).

  Toivottavasti löydät!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.