peekaboo

Uncategorized,4 June 2014
jacket andiata// top zara// jeans lindex// bag&earrings chanel// shoes christian louboutin

6 Comments

 • Anonymous

  Ihana asu! Varsinkin kengät ;) Ootko muuten laittanut raitoja? Vai näyttääkö vain siltä :)

  • Sofia Ruutu

   Kiitos, rakastan itsekkin näitä kenkiä<3. Laitoin vihdoinkin liukväri raidat muutama viikko sitten ihanalla Johannalla, Q-hairissa ;)

 • Anonymous

  Hei Sofia!
  Halusin kirjoittaa ja sanoa, että ihailen suuresti sinua. Toivoisin kovasti, että julkisuudessa olisi enemmän sinunkaltaisiasi naisia. Järkeviä, itsestään huolta pitäviä ja aidosti mukavia. Olet nuori, kaunis ja hyvä äiti varmastikin. Tuntuu, että kaikki nuoret ja kauniit naiset julkisuudessa ovat jollakin tavalla väärillä jäljillä elämässä ja äitiys ei edes saisi muka muuttaa naista. Ihmettelen sitä suuresti, että annetaan äitiydestä ihan väärä kuva. Kilot pidetään pois tiukalla rajoitetulla ruokavaliolla ja kasvot piikitetään täyteen aineita.

  Sinä olet aina niin luonnollisen näköinen, raikas ja kerrassaan tyylikäs. Eniten ihailen kuinka ihanasti kirjoitat pienestä tyttärestänne ja kaikkeen häneen liittyvästä. Sinulla todella on tärkeysjärjestys kohdillaan!

  Ihanaa kesää ja kaikkea hyvää! Seuraan varmasti jatkossakin blogia.

  Katja

  • Sofia Ruutu

   Kiitos ihana, kiltti Katja kommentistasi! Kauniimmin ei voi toiselle ihmiselle sanoa ja sanasi lämmittävät todella sydäntäni. En oikeasti haluaisi olla julkisuudessa, enkä olisi ellen olisi mieheni vaimo. Ennen sitä pystyin tekemään mitä vain, eikä joutunut lukemaan siitä lehdessä seuraavana päivänä. Blogi on tietenkin julkinen ja ymmärrän että sen myötä tulee myös jonkinlainen julkisuus. Olen päättänyt etten välitä siitä tällä kertaa vaikka minun täytyy myöntää että se ei tunnu hyvältä että media vääntää ja kääntää tekstejäni uutisissa. Kirjoittaminen ja lukioiden kanssa kanssakäyminen on minusta niin antoisaa ja kivaa että minun täytyy tehdä se mikä tuntuu hyvältä eikä antaa ulkopuoliset asiat rajoittaa liikaa :). Itse arvostan suuresti avoimuutta ja rehellisyyttä joten yritän parhaani mukaan myös olla sellainen niin paljon kun pystyn, ilman että perheeni ja minä kärsimme siitä. Perheeni on kuitenkin minulle aina ykkössijalla. Haha, tästä taisi tulla vähän liian pitkä vastaus. Oops;)

   Ihanaa kesää sinulle! <3<3<3

 • Anonymous

  Kävin suosituksestasi Johannalla Qhairissa ja olin supertyytyväinen! Sain juuri sellaisen värin, että voin helposti kasvattaa omaa väriä ja värjäillä sitten raitoja jossain vaiheessa. Kiitos vielä vinkistä!

  Oletko ajatellut tehdä videopostausta koskaan? Tykkään blogeissa siksi, että siitä saa kuvan minkälainen olemus bloggaajalla oikeasti on.
  Voisitko myös kertoa minkälainen normaali arkiaamu on sinulla?

  Kiitos inspiroivasta blogista suuresti, nautin aina tätä lukiessa!

  • Sofia Ruutu

   jee kiva kuulla että sinäkin tykkäsit Johannan kädenjäljestä :)! Itse olen aina super tyytyväinen kun astun kampaamosta ulos<3. En usko että videopostausta on tulossa ihan lähiaikoina. Vierastan ajatusta kovasti ja toistaiseksi se tuntuu liian henkilökohtaiselta ja muutenkin vähän hassulta puhua videolle .
   Halaus<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.