over my knees

Uncategorized,16 September 2014
top andiata// jeans acne// bag chanel// boots boss orange// 

20 Comments

 • No hello, gasellisääri! ;) Et lakkaa koskaan hämmästyttämästä.

 • Anonymous

  Voinko kysyä mitä huulipunaa sulla on noissa kuvissa? :D

  • Sofia Ruutu

   ou nou! Mulla on miljoona vuotta vanha (varmaan jo käyttökelvoton) cliniq huulipuna jonka olen saanut ystävältäni joululahjaksi vuonna 1& 2. Voin katsoa vielä tarkemmin sen nimen ja värin mutta muistaakseni sitä ei saa enää (yllätys yllätys) :(.

 • Sofia Ruutu

  Yes, kiva että on mielestäsi onnistunut ;)!

 • Anonymous

  Blogisi ja kuvasi tuovat iloa ja ihastusta myös tavallisen perheenäidin arkeen, vaikka itsellä ei olisi koskaan mahdollisuutta pukeutua noin upeasti. Mahtavaa että Suomesta löytyy kaltaistasi kauneutta ja tyyliä. Pidä huolta itsestäsi ;)

 • matilda morelius

  Ljuvliga bilder Sofia! :) O skorna .. Shoe love <3

 • Anonymous

  Mitä hintaluokkaa toi Andiatan paita on? Löytyykö sellasia blogi-illasta?

  • Sofia Ruutu

   jaa, jos muistaisin :/. Näitä andiata paitoja on sen evrran että en muista ollenkaan mutta veikkaan että 150€ luokkaa. On myynnissä tänään blogi illassa ;D!

 • Anonymous

  Ihana asu! Voinko kysyä mitkä korut sinulla on kaulassa? Tuo lyhyempi näyttää tutulta…sellaisen tahtoisin! Kiitokset. -Salla-

 • Windy

  Tosi ihastuttava asu jälleen kerran! Olen käynytkin täällä jo aiemmin ylistämässä sinua ja blogiasi, mutta koska positiivista palautetta tässä maailmassa tuskin annetaan ainakaan liikaa, niin jatkan samaan malliin ;) Blogisi on ihan ehdoton suosikkini suomalaisista blogeista tällä hetkellä! Viime aikoina myös keskustelu kommenttiboksissa on ollut mielestäni kiintoisaa luettavaa, ja olet mielestäni inspiroiva nainen, koska vaikutat niin itsevarmalta ja hyväsydämiseltä sekä siltä, että tunnet itsesi ja uskallat elää sellaista elämää kuin itse haluat.

  Pahoittelut jos alkoholin juomattomuuteesi liittyvät kysymykset alkavat vähitellen jo ärsyttää, mutta ajattelin kysyä, että kun et yleensä käytä ollenkaan alkoholia, niin olisiko sinulla jotain vinkkejä kivoista alkoholittomista juomista, joita voisi tilata esim. bileissä, klubilla tai jos on jossain istumassa iltaa? Vai juotko itse yleensä illan aikana lähinnä vettä jos olet jossain viihteellä? Olen itse opiskelija ja käytän joskus alkoholia, mutta viime vuosien aikana innostukseni juomiseen on ollut selkeässä laskusuunnassa ja monet illat olenkin viettänyt ihan selvin päin. :) Btw vähän surkuhupaisaa kyllä tuo, kun mainitsit jossain kommentissa, että sinulta on kysytty, että oletko alkoholisti, kun et halua juoda… kertoo ehkä jotain paikallisesta juomakulttuurista. ;P Itse oon monesti kuullut lähinnä semmoisia, että jos joku ei juo, niin oletetaan, että kyseinen henkilö on joko raskaana tai autolla liikenteessä. Tosin ehkä hämmentävin alkoholinjuontiin liittyvä käsitys, jonka olen vähään aikaan kuullut, on oman poikaystäväni. Opiskelemme siis samaa alaa, ja joskus suhteemme alkuvaiheessa mainitsin hänelle, että en nykyään enää kauheasti jaksa ryypiskellä, niin poikaystäväni totesi jotain semmoista, että niin, eihän tytöt yleensä kai kauheasti juokaan itseään humalaan (??). Huvittavaa tuossa on se, että olemme molemmat käyneet vuosia saman opiskelijajärjestön bileissä ja itse olen ainakin bongannut lähes joka tapahtumasta myös naispuolisia henkilöitä aikamoisessa kunnossa, että en tiedä, miten poikaystäväni on välttynyt huomaamasta asiaa. :D Toisaalta eipä ainakaan kummastellut mun juomattomuutta, haha. ;)

  • Sofia Ruutu

   Kiitos ihana! Se on kyllä totta että emme anna tarpeeksi positiivista palautetta, jos nyt ikinä voi saada tarpeekseen kehuista ;). Kiitos.

   Ei ärsytä ollenkaan! Haha hauska tuo poikaystäväsi ;), sillä kyllä ainakin minun tuntemani miehet ja naiset juovat itsensä ihan samaan kuntoon viikonloppuisin :). Yleensä juon aina vettä tai vichyä mutta Brondassa join todella hyvän virgin drinkin jossa oli kurkkua, inivääriä, limeä ja jotain…. Alkoholittomat drinkit voivat olla tosi hyviä joten niitä pitäisi varmaan juoda enemmän. Rehellisesti sanottuna käyn sen verran vähän ulkona että juominen ei kyllä ole ongelma ja kompensoin sen yleensä syömällä :D. Kannattaa ehdottomasti olla juomatta jos se tuntuu hyvältä sillä se on aina terveydelle parempi vaihtoehto, mutta jos tahtoo juoda niin sekin on ok ;).

 • Anonymous

  Miten suhtaudut julkisuuteen? Kuinka paljon sinua ja perhettäsi kuvataan salaa? Muutamia kuvia löytyy esim. Seiskan juorupalstoilta. Puututko koskaan siihen vai yritätkö vaan olla välittämättä? Ja millä tavalla sinuun suhtaudutaan, koska olet tavallaan julkkis esim. piireissä, jossa ei ole muita julkkiksia vaan tavallisia mattimeikäläisiä?
  Laura

  • Sofia Ruutu

   En oikeasti haluaisi olla julkisuudessa, enkä olisi ellen olisi mieheni vaimo. Ennen sitä pystyin tekemään mitä vain, eikä joutunut lukemaan siitä lehdessä seuraavana päivänä. Blogi on tietenkin julkinen ja ymmärrän että sen myötä tulee myös jonkinlainen julkisuus. Olen päättänyt etten välitä siitä tällä kertaa vaikka minun täytyy myöntää että se ei tunnu hyvältä että media vääntää ja kääntää tekstejäni uutisissa. Kirjoittaminen ja lukioiden kanssa kanssakäyminen on minusta niin antoisaa ja kivaa että minun täytyy tehdä se mikä tuntuu hyvältä eikä antaa ulkopuoliset asiat rajoittaa liikaa :). Itse arvostan suuresti avoimuutta ja rehellisyyttä joten yritän parhaani mukaan myös olla sellainen niin paljon kun pystyn, ilman että perheeni ja minä kärsimme siitä. Perheeni on kuitenkin minulle aina ykkössijalla. Aina silloin tällöin ihmiset tunnistavat ja tulevat juttelemaan. Se on tietenkin mukavaa että tulee juttelemaan ja moikkaamaan mutta samalla se on itselleni aina yhtä shokeeraavaa ja olen itse hyvin ujo uusien ihmisten kanssa. Minun on jotenkin vaikea uskoa että oikeat ihmiset lukevat blogiani ja tunnistavat :). Haluan jakaa itsestäni muille, mutta samalla en halua olla julkkis. Haluan että se mitä annan itsestäni riittäisi ja ettei yritettäisi kokoajan kaivaa syvemmälle. Se on hyvin vaikea yhtälö ja itseasiassa mahdotonta, mutta se olisi unelma scenario…

 • Rene

  Löysin blogisi vasta nyt uuden Blogimedia yhteistyön kautta. Ensinnäkin olet ihan huikean, harvinaisen kaunis! Ja ihan erityisen hyvin Sinulle näyttää sopivan tukka kiinni, kuten näissä kuvissa. Ja – mikä vielä tärkeämpää & harvinaisempaa; olet myös suloisen, kiltin ja ystävällisen oloinen & näköinen :) Ryhdyn siis iloisin mielin vakkari-lukijaksesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.