Needy

Fashion,Outfit,11 November 2015
IMG_6770

Good morning. Yesterday was such an intense day. I woke up way too early to pick up clothes for a photo shoot which after I shot with Dora and took care of errands for the rest of the day. Greta sure had the time of her life playing with her grand parents and cousins. The entire day flew by, and before I even had time to think about blogging, I realized it was time to go to bed.

Today I’ll be taking it easy, or at least that was my plan until I realized I have to finish two school assignments, shop for Greta’s birthday, go to Ikea, visit the doctor and…Well at least I insist on having a date night crawled up in hubby’s nook, munching on my favorite fruit persimon, while watching the latest episode of Solsidan. Now all I have to do is make sure also hubs is home and up for some pampering of an attention needy wife ;). Easier said than done.

IMG_6463 IMG_6507 IMG_6512 IMG_6733 IMG_6488 IMG_6471

coat second hand// knit andiata// maternity jeans hm// boots zara//
bag saint laurent// sunglasses ray ban


Pictures by Janita Autio

4 Comments

 • Natali

  I eat 2 persimmons every morning as it’s my favourite in season fruit together with the pomegranate! :D
  You look gorgeous in this outfit and that coat is pure love! Good luck with getting the cozy and attention filled
  evening! :*

  http://lartoffashion.com

 • Onneksi olkoon. <3 Ihanaa, että pikku prinsessa saa pian leikkikaverin.. heh.

  Jotenkin jäin ihan sanattomana selailemaan näitä kuvia. Miten joku voikaan näyttää noin kauniilta.. Olet kyllä niitä ihmisiä joille raskaus sopii.

  Itsellä on jotenkin ollut vähän ristiriitainen fiilis. Ei oikein osaa edes pukea sanoiksi, tai edes selittää sitä itselleni..
  Minusta tuli vastikään kummi ja olen maailman onnellisin siitä kunniosta ja tuosta pienestä ihanasta rinsessasta.
  Silti samoihin aikoihin erosin nykyisestä parisuhteestani, koska toinen halusi lapsia ja toinen ei..
  Muuttuukohan sitä mieli joskus, jos/kun tapaa sen oikean ihmisen? Välillä on päiviä jolloin mietin, että olenko huono ihminen tai jotenkin viallinen.. heh. Kuulostaa varmaan hyvinkin hölmöltä, mutta oli ihana päästää se ulos mielestäni..

  • Sofia Ruutu

   Parasta kun myös lukijani jakaa itsestään jotain vähän henkilökohtasempaa. Usein bloggaajilta halutaan tietää ihan kaikkea eikä ymmärretä että myös julkista blogia pitävä kaipaa yksityisyyttä, kun taas itse lukija piiloutuu nimimerkin tai pahimassa tapauksessa anonyymin nimimerkin takana eikä halua paljastaa itsestään mitään :). Kiitos siis kommentistasi :).

   Todella vaikea ja iso päätös. Minusta on muutenkin pelottavaa tehdä päätöksiä kun ei tiedä mitä vaihtoehdot konkreettisesti sisältää ja miltä tuntuvat. Jos saisi kokeilla vanhemmuutta OMALLE LAPSELLE ennen päätöksentekoa asia helpottuisi :). Jos on varma siitä ettei halua lapsia, luulen että helpointa on päättää että asia on niin ja olla asiasta avoin eikä miettiä sitä sen enempää, eikä selitellä muille. Kaikkien tulisi kunnioittaa miten toinen haluaa elämänsä elää. Toisaalta, harvoin kukaan katuu hankkivansa lapsia, joten jos on epävarama, asiaa kannattaa ehkä pohtia kunnolla <3.

   Huono ihminen ei ole mielestäni ihminen joka haluaa elää onnellista ja omaa elämää satuttamasta muita. On sääli että yhteiskunta asettaa paineita seurata "normaalia" ja odotettua elämän reittiä, ja ellei sitä tee niin on huono ihminen. Kuuntelin yksi päivä haastattelua porno tähdestä joka inspiroi minua suuresti, vaikka erilaisia ollaan. Hän sanoi ettei usko avioliittoon koska haluaa olla onnellinen. Jos on onnellinen nykyisessä parisuhteessa vuoden tai kymmenen vuoden päästä se on hyvä, mutta hän ei aijo lupautua olla ihmisen kanssa loppuelämän, sillä hän haluaa elää sen mukaan mikä tekee eniten onnelliseksi sillä hetkellä. Turhaan sitä on olla avioliitossa onnettomana periaatteen ja ylpeyden takia. Elämää eletään kerran.

   Minulle erilaisuudet ja erilaiset ajattelutavat ovat suurinta inspiraatiota ja kaikkia erilaisuuksia tulisi kunnioittaa ja arvostaa.
   :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.