Music Power Glory

Outfit,personal,30 October 2014

Is it too early to start listening to christmas music already in October? Music plays a big role in my life in general but right now I can’t stop listening to Michael Buble’s christmas album on spotify;). I love the feeling christmas music bring. Even though I’m not the kind of person to make a big deal out of holidays I have to admit that christmas is pretty special. When I used to travel for modeling I always made sure I was home with my family for christmas.

I always have music on in the background when I’m at home. Right now I’m sitting in my kitchen listening to Coldplay while drinking my morning coffee and reading for Greta. I only listen to mellow music except for when I exercise.When I exercise anything with an up beat rhythm will do ;).

Here are my at the moment favorite artists and albums :

1. Lana Del Rey. Album: Ultraviolence. Favorite track: Money Power Glory

2. Michael Buble’. Album:  Michael Buble’ Meets Madison Square Garden

3. Coldplay. Album: Ghost Stories. Favorite track: Ink

4. Josh Groban.  Album: Josh Groban. Favorite Track: To Where You Are

5. Norah Jones. Album: Turn Me ON

6. Sarah McLachlan. Album: Shine On

005_Sofia_Ruutu_veikkokahkonen001_Sofia_Ruutu_veikkokahkonen003_Sofia_Ruutu_veikkokahkonen006_Sofia_Ruutu_veikkokahkonen004_Sofia_Ruutu_veikkokahkonen002_Sofia_Ruutu_veikkokahkonen

vest lolly’s laundry// dress h&m// shoes coach// bag saint laurent

Pictures by Veikko Kähkönen

19 Comments

 • Kamila

  I can tell you it’s not too early for xmas songs, for me sometimes it’s not too early even in late September! ;)
  My music taste it very very similar ( M. Buble on repeat from Madison Square Garden – love it! ) Also i just can’t wait for 4th November, M Buble has concert in my place, and my tickets have just arrived :)) hyvää päivänjatkoa!

  • Sofia Ruutu

   Haha September is way worse than october :D! Awww I’m so jealous of your tickets! I love concerts! Have a great day<3

 • Riina

  Kiva postaus!!

  Olet kyllä niin kaunis!!!

 • Emmi

  Hei milloin teet ruokapostauksen? Olisi mahtavaa saada vinkkejä sinulta! Pitäisitkö joskus myös ruokapäiväkirjaa blogiin? Olisi mielenkiintosta nähdä mitä syöt :-) Ja mitä laitat ruoaksi, kun syöt kotona jne..

  Sinulla on aivan mahtava blogi. Ainut, jota seuraan päivittäin. Niin kiva tyyli ja kaunis olet!

  • Sofia Ruutu

   Voin tehdä ruokapostauksen heti kun ehdin ja nälkä ei ole liian suuri sillä yleensä en malta odottaa ja kuvata ennenkuin ruoka on jo vatsassani :). Ruokapäiväkirjaa en usko että tulen postaamaan sillä uskon ja kannustan yksilöllistä ruokavaliota ja elämäntapaa. Minulle toimii minun elämäntavat ja toiselle ehkä toisenlaiset :). Kun kokkaan teen paljon kalaa, pastaa, salaatteja jne.Teen simppeliä ruokaa hyvistä raakaaineista. Tykkään myös sose keitoista. Kiitos paljon, ihana kuulla että seuraat aktiivisesti! Se lämmittää aina kovasti <3. Ihanaa viikkoa!

 • www.lautadiaries.com

  That playlist definitely sounds like you. Our playlist will be kind of different :)
  Have fun!

 • Riikka

  pakko kommentoida että sun hymy on kyllä häikäisevä! Näytät onnelliselta hymyillessä! Ei mulla muuta :)
  -riikka

 • heidi

  ihana kaunotar ! :)
  kauniita kuviasi on aina ilo katsella:)
  näytät todella kauniilta, kuvista hehkuu onnellisuus :)

 • Mamma

  Snygg frisyr!

 • Tipsu

  Moikka Sofia! Hieman asiasta kukkaruukkuun, mutta pakko kysyä kun YSL laukkusi tupsu näyttää näissä kuvissa moitteettomalta että oletko huomannut ko tupsussa mitään tummumisen merkkejä? Ostin tismalleen saman laukun Pariisista keväällä ja tupsu alkoi tummua alle kuukaudessa todella ruman näköiseksi vaikka olin ehtiny käyttää laukkua vain kerran! Mielenkiinnosta olisi siis kiva tietää onko kyseessä selkeä virhe vai kenties tupsun ominaisuus, ts. oletko huomannut oman laukkusi tupsussa tummumista? Ainakin kuvissa ei huomaa mitään merkkejä! :) P.s upea asu! :)

  • Sofia Ruutu

   Moikka! Minun tupsuni ei ole tummunut ollenkaan mutta luin juuri kauhistuksella kenzas.se bloga missä hän kirjoitti siitä että hänen laukun tupsu on tummunut vaikka hän on säilyttänyt laukkua pölypussissa jne… Todella harmillista ja toivon että minun laukku säilyy moitteettomana! Jos ei säily niin aijon kyllä tehdä reklamaation. Näin kalliin laukun tulisi kestää vuosia ja vuosia ongelmitta! kiitos kommentistasi ja sinuna ottaisin yhteyttä sinne mistä olet laukun hankkinut.

   <3<3<3

 • Sofia Ruutu

  Thank you sweets <3

 • Sofia Ruutu

  Thank you so much Silja! Love your name btw ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.