6 Comments

 • Anonymous

  Mä toivon, että sä et ala photoshoppaamaan blogikuviasi ikinä, koska olet ihan täydellinen luonnollisena. On ollut kiva huomata, että malleillakin on verisuonia! Itse olen hävennyt käsissäni ja jaloissani varsinkin näillä helteillä pullottavia verisuonia. Ei kenelläkään kauniilla malleilla ainakaan lehtikuvien perusteella ole sellaisia! Oon kuvitellut, että ne näyttävät niin ällöttäviltä, etten voi lähteä ihmisten ilmoille paljailla säärillä. Sun kuvista oon saanut rohkeutta käyttää avokkaita ilman sukkia, vaikka jalkapöydän päällä kohoilisikin pari verisuonta.

  • Sofia Ruutu

   Haha joo minulla näitä verisuonia riittää ;)! En photoshoppaa koska en yksinkertaisesti osaa, mutta kyllähän kuvat näyttäisivät hienoimmilta jos osaisin. Kiva kuulla että olet rohkaistunut käyttämään avokkaita paljain jaloin. Itse olen sen verran kiinnostunut muodista, että en annan sen vaikuttaa pukeutumiseeni ja siihen näytänkö jossain laihemmaila, leveämmältä, sopiiko joku väri minulle hyvin tai huonosti ja näkyykö verisuonet. Olen tälläinen minkälainen olen ja pukeudun vaatteisiin joista pidän. That’s it ;D.

   Halaus sinulle <3

 • Anonymous

  Mikä kynsilakka sinulla on tässä?

 • Anonymous

  wau miten kaunis kaunotar.
  ihanaa kynsilakkasävy mitähän merkkiä mahtaa olla?

 • Ihana asu ja kengät on tosi upeet! Hiuspannasta plussaa, täytynee kaivaa omia hiuskoristeita/päähineitä esiin niillä kun saa tuotua jujua asuihin mutta itseltäni ne aina tuppaa unohtumaan kaapin perälle..

  • Sofia Ruutu

   Kiitos! Kengistä tykkään tosi paljon itsekkin, ovat hm syysmallistosta ja ovat 100% nahkaa ;). Olen ihan samanlainen. Unohdan aina kaikki pannat kaappiin mutta nyt oli kummitytön synttärit ja hän on kyllä sellanen prinsessa että tiesin että hän arvostaisi vähän ekstra koristelua <3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.