Gold in them hills

Fashion,Outfit,5 October 2015
Sofia Ruutu OOTD

I know it doesn’t seem that way
But maybe it’s the perfect day
Even though the bills are piling
And maybe Lady Luck ain’t smiling

But if we’d only open our eyes
We’d see the blessings in disguise
That all the rain clouds are fountains
Though our troubles seem like mountains

There’s gold in them hills
There’s gold in them hills
So don’t lose heart
Give the day a chance to start

Every now and then life says
Where do you think you’re going so fast
We’re apt to think it cruel but sometimes
It’s a case of cruel to be kind

And if we’d get up off our knees
Why then we’d see the forest for the trees
And we’d see the new sun rising
Over the hills on the horizon

There’s gold in them hills
There’s gold in them hills
So don’t lose faith
Give the world a chance to say…

A word or two, my friend
There’s no telling how the day might end
And we’ll never know until we see
That there’s gold in them hills

There’s gold in them hills
So don’t lose heart
Give the day a chance to start

There’s gold in them hills
There’s gold in them hills

Lyrics by Ron Sexsmith

Sofia Ruutu OOTD Sofia Ruutu OOTD Sofia Ruutu OOTD Sofia Ruutu OOTD Sofia Ruutu OOTD Sofia Ruutu OOTD

coat filippa k// knit monki (gifted)// shoes puma (gifted)// bag chanel

Pictures by Dora Dalila

5 Comments

 • Natali

  LOVE this Fall perfection outfit! :)

  http://lartoffashion.com

 • Krista

  Blogiasi on mukava seurata. On todella ihailtavaa, kuinka osaat yhdistellä vaatteet kauniiksi kokonaisuudeksi. :) Uskomatonta myös, että muistat mitä omistat ja käytät myös vanhempia vaatteitasi :D monesti me naiset unohdetaan vaatehuoneen perälle kauniit vaatteemme ja ostamme uusia. Tuli mieleeni, jos joskus kaipaat teemaideoita blogipostauksiin, aiheena voisi olla käytännölliset, hyvät ja mukavat, kivannäköiset “everyone should own” -vaatteet. Mielestäni vaatteiden merkitystä saatetaan jokapäiväisessä elämässä jonkin verran aliarvostaa; niiden merkitystä esimerkiksi kun laittautuu ja miten hyvältä se voi tuntua. Parasta vielä jos vaatteet vielä ovat mukavat päällä. Miten paljon mukavampaa työnteko ja urheilu on hyvissä asiaankuuluvissa vaatteissa. Miten pelokas lapsi sairaalakäynnillä saattaa pelätä vähemmän, kun hoitajalla on hauskakuosinen työvaate eikä pelottavaa valkoista vaatetta jne. Ja ne joilla ei ole rahaa satsata kalliisiin vaatteisiin, mitä laadukkaita vaatteita he voisivat kuitenkin pitää? Tai mitkä vaatteet varmasti maksavat itsensä takaisin jos niihin satsaa? Uskoisin, että sinun kokemuksella ja varmuudella saisi ihan uutta inspiraatiota sporttisempaan, liikkuvaan elämäntapaan ja käytännöllisempään ja myös ekologisesti kestävämpään pukeutumiseen. Tunnet myös varmasti läpikotaisin materiaalit ja laadun. Olisi esimerkiksi kiva nähdä käytännöllinen kiva vaatekokonaisuus laadukkailla materiaaleilla, jonka laittaisit esimerkiksi luontoon, hiihtokeskukseen tai juokseville asioille. Tai esimerkiksi jos tiedät hyviä vaatteita, jotka ovat vähän tuntemattomampia, niin niistä olisi myös kiva tietää, koska joskus niissäkin on paljon hyviä ja vieläpä kotimaisia, mutta tämä on usein sattumaa, että niitä löytää. Itse esimerkiksi suosisin hyvää suomalaista puseroa kuin nopeasti käytössä huonoksi menevää merkkipuseroa. Mutta näistä ei aina tiedä ja sitten sitä vaan marssii zaralle tai stockalle hankkimaan jonkun perusvarman tai luulee ostavansa hyvää ja laatua satasilla tai tonneilla, muttei saakaan sitä. Minusta on myös kiva joskus pukeutua todella hienosti, mutta se rajoittuu usein spesiaalitilanteisiin. Korkeat Louboutinithan esimerkiksi ovat kauniit ja laadukkaat, mutteivät ne käytännöllisimmät ja siksi sitä aina miettii mikä olisi se välimaasto, jos nyt ei kollareita halua aina laittaa vaikka mukavat ovatkin :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  • Sofia Ruutu

   Kiitos ja kiva kuulla että tykkäät blogistani ja tyylistäni <3. Yritän kuvata ja esitellä blogissani inspiroivia asuja ja asuja joita oikeasti käytän. Yritän myös kuvata tavallisempia (farkut+ lenkkarit) asuja, sillä niissähän minä enimmäkseni liikun. Sama pätee merkkihin joita käytän. Suosin joitain merkkejä mutta olen merkkien suhteen hyvin avoin. Tykkään kalliista ja myös edullisemmasta jossa en tietenkään vaadi laadun olevan samaa luokkaa. Materiuaalesita olen toki aika tarkka, mutta nykyään saa hyviä materiaaleja myös aika edullisesti. Mielestäni esittelen paljon myös tavallisemoia asuja ja aika usein liikun neule, farkut/hame yhdistelmässä johon sitten helposti voi vaihdella kenkiä tilaanteen mukaan. Välillä toki tykkään kuvata näyttävämpiä asuja jotta kuvista tulisi mahdollisimman hienot, sillä se on minusta blogissa ihanaa, kun saa haaveilla ja leikitellä vapaasti.

   Kiitos paljon postausideoistasi. Pistän ehdottomasti korvan taakse ja yritän toteuttaa jossain vaiheessa :).

 • Meredith

  Sofia – you truly have a GIFT because your outfits looks always so good. Some people know how to do it and others don´t:) But thank god because of you we able to see these amazing outfits day after day, yay!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.