Florida

Uncategorized,1 July 2014
Hello there! Here are some pictures from our vacation in Florida! First we visited Miami beach because I had never been there before. It was just a quick stop, so we didn’t see more than south beach. We walked around for a while, visited the beach, stopped at Starbucks for an ice tea and played with Greta in the park (she had a blast swinging).
After Miami beach we drove to Sawgrass mills mall for some shopping. I have to tell you that I don’t think I’ve ever shopped as much as on this trip! I didn’t buy anything at the Sawgrassmills mall, but during the entire trip I hoarded Ralph Lauren dresses for Greta so that she is good to go for her entire lifetime (haha, almost) ;D! There are tons of cute clothes for children in America, and I went totally bananas! I also updated my own lingerie  and bikini wardrobe at Victoria Secret. I love that store, gorgeous lingerie, nice looking store and great service.
After some outlet shopping we drove to Naples where we stayed in a house for 2 weeks. It was really hot and humid outside, so most days were spent in the shadow by the pool and of course eating (!). Greta had the best time people watching and splashing in the water with her little feet.
I have had way too much pancakes, cookies, pastas and pizzas during this vacation, so being back to normal routines and daily walks feels so good.
We had a perfect time in Florida, and I am so glad I have documented every single thing on my camera so that I will be able to show Greta her first vacation in North America when she gets older<3.

14 Comments

 • Anonymous

  Ihania lomakuvia! <3 Ovatko kuvassa näkyvät bikinisi VS:lta? Ovat nimittäin erittäin tyylikkäät :)

  Taija

 • Anonymous

  Upeita kuvia! Tulisipa Suomeenkin edes muutama hellepäivä, vaihteeksi. :/

  Vaikutat aina todella onnelliselle, kuvien ja tekstien perusteella. Ihanaa!
  Sinusta saa kuvan, että olet todella tasapainoinen, “tärkeysjärjestys kohdillaan” oleva nainen.
  Suututko ikinä tms? :D Vaikutat todella seesteiselle ja rauhalliselle, silti sellaiselle “tomeralle”, joka pesee pyykit ja pyörittää arkea mukisematta turhista. :D

  Ihanaa kesää!

  • Sofia Ruutu

   Oih minusta on kyllä aika mukavaa kun on vähän viileämpää, ilma on niin ihanan raikas mutta sade saisi loppua;). Haha, olen hyvin onnellinen ja iloinen ihminen ja uskallan väittää että se johtuu asenteesta. Olen aina nähnyt asioissa positiivsen puolen ja se taitaa olla luonteessani. Tietenkin se auttaa että on asiat elämässä suht hyvin mutta sehän tiedetään että terveys, raha, terveet lapset, ystävät, perhe, työ jne ei takaa onnea kenellekään. Huolia, ongelmia ja huonosti voivia ihmisiä on kaikenlaisia ihan sama mitkä lähtökohdat ovat. Vaikka olen hyvin iloinen en kuitenkaan ole sellainen energia pommi joka on aina vauhdissa, energinen ja hyvin tekevä vaan olen enemmän ajattelia. Olen aika rauhallinen, ajattelen paljon ja tykkään omasta seurastani ja oma aika on hyvin tärkeä minulle, siksi kävelen ja treenaan päivittäin. Pohdiskelen paljon niitä näitä ja tykkään pitkistä keskusteluista. Olen erittäin harvoin vihainen ja en ole helposti ärsyyntyvää tyyppiä lainkaan. Pyykeistä puheenollen niin olen tänään pessyt ainakin 4 koneellista matkan jäljiltä, ja vielä pitäis siivota koko kämppä ettei vauva syö kuukauden vanhoja villakoiria pöydän alta! Tervetula takaisin arkeen, haha ;D!

 • Anonymous

  Ihania kuvia, lomatunnelmat välittyvät hyvin! Lensittekö business vai economy-luokassa? Me olemme suunnitelleet 7kk tyttäremme kanssa matkaa Kaliforniaan ja mietimme kumpi luokka olisi parempi. Business-luokassa olisi enemmän tilaa, mutta tuntuu, että itku siellä olisi hankalampaa kuin economyssä, jossa ääntä on muutenkin enemmän. Toivottavasti meidän neiti matkustaa yhtä hyvin kuin Greta! :)

  Katariina

  • Sofia Ruutu

   Hei Katariina! Matkustimme Economy luokassa. Floridan lento oli tosi mukava koska kone oli tosi iso ja melkein tyhjä. Saimme kokonaisen rivin ja pyysimme vielä sen vauva koppa paikan, joten Greetalla oli oma sänky. Se pitää pyytää etukäteen joten suosittelen että pyydätte sitä jos päätätte matkustaa economyssä.Greta oli kyllä ihmeellisen tyytyväinen kaikilla lennoilla vaikka kotimatkalla kone oli pieni ja ahdas. Ensimmäisellä lennolla puhkesi myös ensimmäinen hammas, joten en voi muuta kun olla erittäin tyytyväinen :).Tsemppiä teille! Toivotaan että teillä menee hyvin ja että äitikin voi matkustaa rennosti ja huoletta ;).

 • Anonymous

  Ihania kuvia! Onko sulla muuten silikonit?

  • Sofia Ruutu

   Kiitos! Haha ei ole silikonit :D!

  • Anonymous

   Miten joku voi nähdä silikonirinnat? suosittelen katsomaan miltä näyttää silaririnnat ja vertaamaan muotoa ja pyöreyttä.
   Noi on ihan normaalit pienen lapsen äidin rinnat jotka kokenut pienen muodon muutoksen imetyksen takia. Ihan normaalia et rinta vähän kasvaa ja muuttaa muotoa ja vähän saattaa jopa roikkua, toisille jää enemmän rinta/rasvakudosta ja toisille vähän vähemmän, sen aikaa näyttää.

 • Anonymous

  Ihanan kesäisiä kuvia! Oli varmasti mahtava reissu!
  Ja eikö vain, sitä menee ihan sekaisin Jenkeissä vauvanvaateostoksilla! :-D Ralph Laurenilla on aivan ihania mekkoja pikkuprinsessoille! Olimme toukokuussa San Franciscossa ystävämme häissä ja tietenkin hyödynsin reissun myös shoppailun muodossa! Meidän pikkumiehelle lähti mukaan jopa minikokoiset Leviksen farkut (hups..)! Tulevalle veljentyttärelle meinasin tyhjentää koko Macy’sin vauvavaateosaston… Ne mekot!!! Thank God for good sales! ;-) Alennusmyynnit on mun henk.koht. akilleen kantapää joka joulu siellä päin sukuloidessa…

  -Riikka

  • Sofia Ruutu

   Oli kyllä ihana loma mutta ihanaa olla taas kotona! Taidan kyllä olla vähän kotikissa nykyään :). Tykkään olla siellä missä ystävät ja perhe ovat. Lastenavaatteet olivat kyllä ihania! Ostin ihan liian monta mekkoa Gretalle, joten nytten kierrän kaukaa lastenosastoa (ja naisten osastoa myöskin). Nytten oli myös alennusmyynnit alkaneet joten oli kieltämättä unelma tilanne! Oih, beibi levikset <3<3<3.

   Ihanaa kesää Riikka :)

 • Anonymous

  Miten oot saanut vatsan palautumaan raskaudesta? Varmaan itsestäänkin palautuu mutta helpottaisi tietää onko jotain vinkkejä :)

 • Anonymous

  in your pictures you have one in a beautiful white flowing tunic, you have shorts on and sunnies and are sitting on a rock with a big smile, I hope you understand which I am talking about and are able to say where you buy it? I’m in love with it! I’m glad you had such an amazing trip to North American and happy for you that Greta was a great flyer sounds like she’s truly amazing! you’re so beautiful and in great shape, maybe you could post what you do to be so active as well as clearly a fantastic mother! you always have a glow about you, thanks for your posts they are so much fun to reed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.