Exclusive

Fashion,personal,Work,22 August 2015

 

_DSC6831

A while back I got the honor to be one of the lucky ones to get featured in my colleague and sweet friend Maryam Razavi’s coffee table book. The book EXCLSV is a beautiful book filled with gorgeous pictures taken by Elina Simonen, and interviews about the person behind different personal styles. Even though I rarely take part in interviews, I’m still extremely honored and most of all flattered every single time I get the proposal. This time the interview was made more like a casual discussion between two friends in the comfort of my own home. I talk about my own insecurities as well as how I’ve learned to cope with them, and switch focus towards other things.

What I love about this book is that behind every persons style featured, there is an inspirational and personal story, which switches the focus from something quite superficial to something much more interesting, deep, personal and even vulnerable. I am proud of the work these two women Maryam and Elina have put into making this book, and I really want to congratulate both of them.

You can purchase the book online, Akateeminen, Suomalainen Kirjakauppa and smaller boutiques here and there.

_DSC6837 _DSC6725 _DSC6756 _DSC6845

Nykyään en koe, että erityisemmin rakastan tai vihaan asioita itsessäni, vaan hyväksyn ne. Maailmassa tulee aina olemaan “kauniimpia” ja “parempia” ihmisiä, jossa on erilaisia hyviä puolia kuin minussa. Kaikista löytyy kauneutta, ja jokaisessa on epätäydellisyyksiä. Erilaisuutemme on vahvuus ja se tekee meistä kaikista mielenkiintoisia yksilöitä, erottaa meidät toisistamme. Ei ole olemassa mitään absoluuttista täydellisyyttä, en edes tiedä mitä se tarkoittaa. Ja jos koko ajan yrittää olla töydellinen , niin se vie vain energiaa ja onhan se myönnettävä, että täydellisyys voi olla vähän tylsää. Pyrin keskittymään elämässäni muihin asioihin, en niihin epätäydellisyyksiin. Teen asioita, joista nautin, ja yritän nähdä asioissa niiden positiiviset puolet.

Toivoisin, että meillä naisilla olisi enemmän yhteisöllisyyttä. Naisten tulisi pitää enemmän yhtä ja yrittää saavuttaa asioita yhdessä, ei keskittyä toisten kadehtimiseen, nähdä muita naisia kilpailijoina tai ajatella niin, että toisen onni on itseltä pois. Enemmän olisi viljeltävää sellaista mentaliteettia, että tuetaan toinen toisiamme. Muiden onnistumisesta iloitseminen lisää hyvää mieltä kaikilla!

-Me from the book EXCLSV

 

Pictures by Elina Simonen

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.