Classic trench

Outfit,8 May 2014
trench coat from andiata// jeans h&m// sunglasses from miumiu//
shoes christian louboutin

9 Comments

 • Upea asu! Niin chic! :)

 • Anonymous

  Trenssi on kyllä niin ajaton! :) Mukavaa, kun kuvat on vielä isoja ja selkeitä! Kun sä käytät paljon korkkareita niin ajattelin kysyä erästä asiaa, kun itse olen niin noviisi :D Mun kengän koko aina 39-40 ja kokeilin juuri yksiä korkkareita ja 39 oli napakka, mutta kärjestä hieman puristi varpaita, mutta 40 pikkuisen liian iso ja vaikea kävellä, koska joutui jännittämään jalkaa.. niin kannattaisiko silti ottaa tuo 39? Tottuuko jalka puristukseen vai onko ihan nou-nou? :D Ajattelin kysästä sulta, kun sä käytät ilmeisesti paljonkin korkoja :)

  • Sofia Ruutu

   Kiitos, tykkään itsekkin tästä trenssistä paljon! Ne korkkarit eivät ole oikea pari sinulle ;)! Sinuna kokeilisin toista mallia, merkkiä, lestiä. Kenkien tulee istua täydellisesti jalkaasi ja olen varma siitä että löydät sellaiset. Monella merkillä on puolikkaita kokoja joten ehkä voisit kokeilla heidän valikoimasta 39.5? Suosittelen kokeilemaan monia eri valmistajien/merkkien kenkiä niin löydät ehkä jonkun merkin, joka sopii juuri sinun jaloillesi. Jatkossa on sitten helpompaa, kun tietää valmiiksi minne marssia kun tarvitsee uusia kenkiä.

  • Anonymous

   Kiitos vastauksesta! Täytyy siis jatkaa sopivampien kenkien metsästystä! ;)

 • Anonymous

  Upea takki ja sinä! Ei näy kyllä väsymyksen merkkejä, vaikka olet pikkuisen äiti. Muistan aikoinaan lukeneeni blogistasi, että tarvitset paljon unta. Samaistun tähän täysin ja välillä uni on ollut aika vähissä äitinä, jo yli 6 vuotta! :D Miten sinä olet pärjännyt etenkin vauvavuoden aikana? Varmasti syöt ainakin terveellisesti ja se auttaa.

  Ihania kuvia myös minun mielestäni, selkeitä ja isoja. Suuri plussa!

  • Sofia Ruutu

   Kiitos kiltti;)! Joo tarvitsen/tarvitsin paljon unta. Olen aina ollut se porukasta joka on lähtenyt aikaisin illanvietosta kotiin, koska riittävän pitkät yöunet ovat aina olleet etusijalla. Greta on nyt 6 kk ja enkä ole näiden kuukausien aikana nukkunut paljoa. Minä hoidan kaikki yöheräämiset koska täysimetän. Herään yleensä n. 5-7 kertaa yössä imettämään, välillä 12 kertaa ja erittäin harvoin ainoastaan 3 (jolloin herään itse ja kummastelen miksi vauva ei herätä)!!! En tiedä, mutta hormonit auttavat varmasti pitkälle tässä asiassa, koska unen puute ei minua hirveästi vaivaa… Yritän nousta heti aamulla ja käynnistää päivän. Juon kahvia, syön aamupalan ja menemme aina ulos pitkälle kävelylenkille, jolloin Greta nukkuu vaunuissa. Ulkoilma, liikkuminen ja asenne auttaa aika pitkälle luulisin;D. Sitäpaitsi olen super onnellinen, kun voin olla kotona Gretan kanssa ja nauttia äitiydestä täysillä! Äidiksi tuleminen on parasta, mitä olen ikinä kokenut ja meillä on tosi hauskaa yhdessä ! Syön tosi paljon ja juon vettä kuin hullu! Imetys tekee minusta tosi janoisen! Tietenkin on päiviä jolloin väsyttää, mutta onneksi meitä vanhempia on kaksi. Yritämme aina helpottaa toisiamme, antaa molemmille omaa aikaa.

   Voimia sinulle, ja onnittelut siitä että sinäkin olet äiti, sillä äidit ovat supernaisia ;D!

   <3<3<3

  • Anonymous

   Kiitos vastauksestasi! <3

   Imetin kuopustani yli vuoden ja tosiaan sen melkein koko vuoden valvoin myös. :D Onneksi (haikeaa silti) aika kuitenkin menee eteenpäin ja nyt hänen ollessa 2, saan jo välillä 9 tunnin unet kahdessa pätkässä. Huomaan kuitenkin, että kun esikoinen on pian 7 ja valvomista/rikkinäisiä yöunia on monta vuotta takana, väsymys painaa yleensä iltapäivällä ja tekisi mieli saada päiväunet. ;D
   Olen myös kotona lasten kanssa vielä ja siitä kiitollinen. Tätä aikaa ei saa koskaan takaisin.

   Voimia sinullekin ihana! Ja etenkin, onnellista ENSIMMÄISTÄ äitienpäivää sunnuntaina! <3

  • Anonymous

   Ja hei,suuri hurraa huuto vielä täysimetykselle! Tein saman ja lapseni ei itse asiassa edes oppinut juomaan pullosta. :D Vuoden olin kiinni bebessä ja sitten siirryttiin nokkamukiin.

   Hyvää viikonloppua!

 • Anonymous

  Hei. Tiedustelisin mikä malli nuo Miumiun aurinkolasit ovat? Todella ihanat.

  Hyvää kevättä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.