Body ihonhoitorutiini

Beauty,Health,14 November 2020

Maksettu kaupallinen yhteistyö La Roche-Posay :n kanssa// Paid collaboration with La Roche-Posay

Ihoni tuntuu kuivalta, herkältä ja on taipuvainen atopiaan. Myös miehelläni ja lapsillamme on atopiaan taipuvainen iho, johon pahimmillaan ilmestyy kutisevia ja kuivia läiskiä. Tiedän, että perheemme ei ole ainoa, joka taistelee kuivaa ihoa vastaan. Siksi halusinkin kertoa kokemuksistamme ja siitä, miten yritämme ylläpitää ihoa hyvinvoivana myös talven yli jolloin iho kuivuu herkemmin.

Tänä kesänä sain kunnian aloittaa apteekkisarjan La Roche-Posayn brändilähettiläänä. Itse olen käyttänyt heidän tuotteitansa pitkään jo ennen sitä. Tällä kertaa saan esitellä teille suosikkituotteeni koko valikoimasta! La Roche-Posay Lipikar -ihonhoitosarjasta löytyy tuotteita koko perheen tarpeisiin ja tuotteet tarkoitettu erityisesti herkälle iholle. Sarja sopii erittäin kuivalle iholle ja atopiaan taipuvaisen ihon hoitoon.

La Roche-Posay on ihotautilääkärien suosittelema ja sen alle kuuluu Lipikar -sarja, johon kuuluu muun muassa vartalovoide, suihkuvoide ja voidepuikko.

Lipikar Syndet AP+ suihkuvoide on minulle suhteellisen uusi tuttavuus, mutta olen käyttänyt sitä nyt muutaman kuukauden.Pesen koko vartaloni tällä suihkuvoiteella. Suihkuvoide on tarkoitettu juurikin kuivalle iholle, joten se on hellävarainen mutta vaahdottuu helposti (iso plussa) ja sen koostumus on kermainen ja pehmeä.

Minun suosikkituotteeni on Lipikar Baume AP+M sillä sen kolmitehoinen vaikutus rauhoittaa ihoa välittömästi,tasapainottaa ihon mikrobiomia ja vähentää kuivuuden aiheuttamaa kutinaa ja sen uusiutumista. Parasta tässä on mielestäni kuitenkin se, että voide imeytyy iholle välittömästi! Tämä etu on mahdollistanut sen, että voin rasvata ihoani ja lapsiani aina jokaisen pesun jälkeen ja voin pukea vaatteet lähes välittömästi. Suosittelen vahvasti kokeilemaan tätä voidetta.

Lipikar Stick AP+ on huipputuote lapsille! Voidepuikkoa on helppo kantaa mukana ja lapsi voi helposti levittää voidetta suoraan kutisevaan tai kuivaan ihoon sekä kasvoihin että vartaloon. Suosittelen tätä puikkoa lämpimästi etenkin, jos ihoon muodostuu kuivia läiskiä tai taipeet kuivuvat. Puikko on tarkoitettu sekä lapsille että aikuisille, mutta meillä se on kovassa käytössä nimenomaan lapsilla.

Itse olen aina kamppaillut kuivaa ihoa vastaan ja siksi olen myös oppinut paljon ihonhoidosta ja kuinka pitää ihosta huolta. Näitä asioita yritän tehdä, jotta ihoni pysyisi mahdollisimman hyvänä eikä kuivuisi niin helposti:

Juon paljon vettä

Hyvä uni. Myös iho uusiutuu ja palautuu yön aikana.

Raitis ulkoilma. Sisäilma on ulkoilmaa kuivempi saa ihoni kuivumaan herkemmin.

Säännöllinen kosteutus myös silloin kun istun kotona ja teen töitä pitkään laitteiden ääressä.

Käytän iholleni sopivia ihonhoitotuotteita.

Vältän kuumia suihkuja.

Syön hyviä rasvoja. Pähkinöitä ja omega- 3 mitä saa esimerkiksi lohesta ja avokadosta.

Ilmankostutin makuuhuoneessa.

Säännöllinen hellävarainen kuorinta, jotta kosteus pääsee imeytymään ihoon paremmin.

Tuuletus. Meillä tuuletetaan jatkuvasti, jotta ilma pysyisi raikkaampana.

Toivottavasti saatte näistä jotain vinkkejä itsellenne. Jos myös teillä on kuiva tai herkkä iho, voin lämpimästi suositella tätä Lipikar lempisarjaani La Roche-Posaylta. Kun kokeilette uutta sarjaa, käyttäkää vain ja ainoastaan sitä sarjaa viikon- pari niin osaatte paremmin tunnistaa vaikutuksen ihossa. Meillä kaikilla on erilaisia tarpeita ja uskon, että tiedämme aika nopeasti, mikäli tuotteet ovat meille sopivia vai ei.

 

Pictures by Juuli Rönkä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.