Welcome the sandal season with Salvequick

Beauty,10 April 2015

I have a secret to tell you. My feet are (were) in the exact same condition as when I used to dance ballet on a regular basis, terrible! Now a days I don’t even have a good enough excuse for it. I’ve just neglected my poor feet. Thankfully Salvequick has a great solution for us who don’t have the time, money or will for a pedicure. Exfoliating socks!

unnamed

All you need is to buy a package from any well assorted departement store (for approximately 22-25 €) and follow the instructions step by step. First you need to wash and dry your feet, apply the plastic socks on your feet, close the gap around your ankle with a piece of tape (comes with the Salvequick package), wait for 90 minutes and then remove the socks and wash your feet.

unnamed

 After 10-15 days after completing the treatment all your dead skin cells and big chunks of skin will peel off your feet. I  wanted to help the process by giving my feet a warm foot bath and remove the softened and dead skin. After treatment my feet were as good as new. Exactly as good as after a pedicure! I can highly recommend these socks but remember to be careful and wait if you are pregnant or have blisters and sores on your feet.

unnamed

Now Salvequick wants to offer three of my lovely followers a chance to win their own pair of exfoliating socks with an addition of blister patches just in time for the sandal season or for entering the dance floor! To take part in the lottery, please write a short comment on why you should win and make sure to leave your email address and name. The lottery will end on April 14th.


*In collaboration with Salvequick

32 Comments

 • Minna

  Ooooh i swear my dry horrid feet need these socks the most! Ive been neglecting the care of my feet since forever with the lamest excuse “im too busy”. well with this easy treatment even i cant fool myself anymore! wantwantwant!

 • Maikkis

  Kävin ennen pedikyyrissä tasaisin väliajoin, mutta lasten myötä se on jäänyt. Tämä voisikin olla ratkaisu tämän kiireisen äidin jalkojen pelastukseksi! Sandaalit olisi nimittäin kesällä kiva laittaa siisteihin jalkoihin! ;)

 • -H

  Palasin juuri reissusta, jossa tuli käveltyä jalat rakoille ja kovettumille, joten näm äsukat varmasti pelastaisivat jalkaparat takaisin paraatikuntoon!!

 • Fee-

  Oi, ihanaa. Juuri mietin, että äkkiä jalat kesäkuntoon.. Kaipaisin noita kuorintasukkia siksi, että pyrin pitämään aina viimeisen päälle huolta jalkojeni kunnosta ihan kesä- ja talviaikaankin. Toisessa jalassani on iso arpi jalkapöydän päällä onnettomuudesta, jonka takia pidän melkein pakkomielteisesti huolta muuten jalkojen ulkonäöstä. Pääosin käytän kenkiä, jotka peittävät sen arven, joten muuten jalkojen olisi hyvä olla hyvässä kunnossa.

 • Bunny

  ja e gärna med o tävlar, dom där verkar riktit roliga att prova :)

 • Mämmi

  Ååh, jag har inte råd att gå på pedikyr…..snälla!

 • Koska mun jalat on kun Saharan aavikko! Nyt jos joutuis laittamaan sandaalit, niin itku pääsis. Arpaonnetar siis voisi olla suosiollinen meikäläiselle ;-)

 • Elina

  Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Ehdottomasti haluan päästä kokeilemaan näitä sukkia. Yritän hoitaa jalkojani säännöllisesti rasvaamalla ja tekemällä jalkajylpyjä. Viime ajan kiireet, töihin paluu, muutto ja muut arjen kiireet pienen lapsen perheessä ei ole jättänyt aikaa itselle. Ehkä tässä ratkaisu silkkisiin jalkoihin ilman suurempaa vaivannäköä? :)

 • Riina

  Oi mitkä ihanuudet ja jalkojen pelastajat. Mukana ollaan arvonnassa.

 • sonia

  Jalkojen ulkoilutus alkukesästä ei kuulu lempipuuhiini, koska varpaissa ja kantapäissä on kovettumia. Myöskin jokaikiset kesäkengät aiheuttavat rakkoja erityisesti varpaisiin ja kantapään yläosaan. Joka kengät eri kohtaan, tietysti! Tätä täytyy kokeilla, jospa minullakin olisi katseenkestävät jalat tänä kesänä ;)

 • Petra

  Mulla on kyllä jalat ihan kauheessa kunnossa, koska oon niin laiska pitämään niistä huolta. Nyt kesän lähestyessä ois kyllä todella tarvetta saada jalat kuosiin eli sen takia noille ois varmasti käyttöä :)

 • Linda B-M

  Jag är gravid i v.38, och har inte hunnit göra eller se på mina fötter i nästan 5 månaders, så snart som bebis kommer ut vill gärna fixa mina fötter och prova dom här! Så crossing fingers!

 • Anna

  Olen ehkä laiskin jalkojenhoitaja ikinä! Mulla on kaiken lisäksi atooppinen iho joten voit vain kuvitella miltä mun kantapäät tai ylipäätää jalkapohjat, varpaat, kaikki näyttää. Jotenkin ulkonäön eteen joutuu tekemään muutenkin päivän aikana niin paljon niin helposti tällaiset asiat jää välistä, kun eihän kukaan nyt mun kantapäitä kattele! Toki kuivat ja huonosti hoidetut kantapäät tuntee itse ja ne kyllä tuntuu epämukavilta. Lisäksi kun kesä on tulossa niin olisihan se kiva käyttää sandaaleja ym kenkiä joissa kantapääosa on auki. Näiden asioiden takia tämä tuote olisi minulle ihan ehdoton!

 • Sanna Raitasukka

  En ole ikinä käynyt jalkahoidossa, tästä olisi hyvä aloittaa. Kesälomareissu jo häämöttää ja jaloille on kyllä pakko tehdä jotain….

 • Riikka

  Täällä huutelee myös baletin runnomat jalat, enough said ;)

 • Anni

  Nuo sukat olisi aivan huiput! Ballerinakelit ovat jo melkein täällä ja olisi aivan ihana saada jalat hyvään kuntoon – voisi vaikka jättää sukkikset pois reilun kuukauden päästä, mikä ei näillä käpälillä ole kovinkaan hehkeä idea. Nämä sukat olisivat myös ihan mahtava äitienpäivälahja erityisesti isoäidilleni, jonka jalat ovat aivan kovat koppurat!

 • Mina fötter ser hemska ut, vad än jag gör! Hemmakonster tycks int fungera, för skinnet är torrt och hårt..inga sommarfötter precis. De där skulle verkligen vara värt att testa! :)

 • Ainushka

  Olen kuullut näistä sukista aiemmin, mutten ole uskaltanut kokeilla. Nyt kun oon kuullut suosituksen siulta ja parilta tutulta haluaisin kovasti testata sukkia. Olen ammatiltani myyjä ja seisomatyö saa aikaan kovettumia jaloissa. kiireisen arjen keskellä ei aina jaksa jalkoja hoitaa (mm. raspilla) ja tämä kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta pitää jalat pehmeinä.

 • Juulia

  Täydellinen ratkaisu jolla saada jalat kuntoon ennen kevään sandaali kelejä! :)

 • Flickvän

  Olen itsekin tanssinut balettia lapsuudessa ja teini-iässä. Tuolloin jalat olivat tosi kovilla, mutta jaksoin hoitaa niitä ahkerasta, jotta ne olisivat parhaassa mahdollisessa kunnossa balettia varten. Nykyään jalkojen hoito on jäänyt kokonaan ja paljon lenkkeilevänä jalat ovat tosi huonossa kunnossa. Varsinainen herätys oli kun poikaystäväni huolestui jalkojeni kunnosta. Pitää siis ehdottomasti ryhdistäytyä niiden hoidossa!:)

  Pakko vielä kommentoida, että olet ihan älyttömän inspiroiva ihminen sekä ulkonäöllisesti että ajatusmaailmaltasi!:) Kiitos siitä.

 • jensu

  Kirjoitan tällä hetkellä lopputyötä, ja teen melko pitkiä päiviä. Siihen kun yhdistää kovan treenaamisen, ei aikaa itsensä hemmotteluun juuri jää. Näillä sukilla saisi pienen hemotteluhetken hektiseen arkeen ja lopputulos epäilemättä piristäisi. :)

 • Sini

  Raskaana ollessani viime syksynä omaa aikaa oli iltaisin, kun vanhemmat lapset oli saatu unille. Silloin kävin jalkahoidossa ja jaksoin hoitaa jalkojani suht säännöllisesti. Nyt, kun pieni vauva on taas talossa, niin tämän äidin jalat näyttävät karmeilta…juuri sandaalikauden alla :D aikaa ja energiaa ei ole tahtonut löytyä kantapäiden hiontaan ja kynsien lakkaukseen, vaikka tiedänkin, että se virkistäisi niin kroppaa kuin mieltäkin!

 • Olen kuullut ylistäviä lausuntoja näistä, olisi kiva päästä kokeilemaan ja saada jalat kesäkuntoon.

 • Siniiikr

  Työssäni joudun käyttämään turvakenkiä aamusta iltaan, ja ne jos mitkä ovat jalkojen pahimmat viholliset! Jalat on tosi kuivat ja herkät ja kovettumia on niiiin paljon! D: Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja jalat olisi kiva saada kuntoon ennen kesälomia! :)

 • Fea

  En ole ikinä käynyt jalkahoidossa… Eikä aikaa jalkakylvyille yms ole pienten lasten opiskelevana äitinä. Nämä vaikuttaa helpolta konstilta, olisi kiva kokeilla!

 • Noor

  I fell badly when skiing in Chamonix, broke my left knee, required surgery and am now recovering – will be on crutches for 3 months and cannot reach my left foot do do a pedicure, so these socks would really come in handy. Would be nice to try :)

 • Ronja

  Kuulostaapa hyvältä :) nämä olisivat mahtavat helppouden ja nopeuden takia! Itsellä hyvin kiireinen ja tiukka kevät mutta näillä saisi jalatkin kesäkuntoon :)

 • Hanna

  Oih, kuulostaa ihanalta! Pääsin eilen läpi kouluni viimeisen näytön ja nyt olisi aikaa hemmotella itseään. :)

 • Hanna L

  Jaa, jag är med och tävlar :). Mina stackars fötter är så trötta efter den långa vintern….

 • Mini

  Arvonnassa mukana! Tämän mamman jalat ovat jääneet huomiotta, kun perheeseen syntyi uusi vauveli tammikuussa…kauhistus, kun tajusin, että pian kesä jo kolkuttelee ovella ja sandaalikelit edessä!! :)

 • Anonyymi

  Kuka voitti arvonnan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.