Snack healthy

Food,Health,16 June 2016
Sofia Ruutu OOTD ELOVENA20160601_8852

Queen of snacking? Yes please! I’m terrible at eating two proper meals every day, therefore I want to make sure I snack on healthy and filling snacks throughout the day. Snacking is one of the most important things to take a look at both when it comes to weight control, keeping your energy levels in check and to fight against unhealthy cravings. For many of us, eating smaller meals along the day keeps us content longer. Resulting in better portion control when it’s time for lunch and dinner.

Since I have children I prefer snacks that are easy to grab and eat on the go. I need to be able to provide my children with something they can snack on in the park, on the bus, in the strollers and in the car. Basically wherever and whenever. An extra bonus is if the snack itself is easily stored and doesn’t smudge.

Sofia Ruutu OOTD ELOVENA20160601_8854 Sofia Ruutu OOTD ELOVENA20160601_8850

Elovena oat and fruit bars have been a part of what I carry with me in my bag on a daily basis for some time already. When I get hungry I need to eat something immediately and the same applies to my daughter. These snack bars are perfect to snack on between meals and while transitioning from A to B. Elovena oat bar contains nutritious whole wheat oats and is rich in fiber. It is lactose free and is free from added sugar. There are two flavors available, apricot and raspberry (or as my daughter calls it:the pink one). Most importantly it keeps my daughter full until the next meal and I love to grab one myself while on the go.

Sofia Ruutu OOTD ELOVENA20160601_8859 Sofia Ruutu OOTD ELOVENA20160601_8868 Sofia Ruutu OOTD ELOVENA20160601_8867

Elovena kauraiset välipalapatukat ovat runsaskuituisia ja sisältävät täysjyvä kauraa ja hedelmiä. Makuvaihtoehtoja on kaksi: vadelma ja aprikoosi. Patukat ovat laktoosittomia eivätkä sisällä lisättyä sokeria.

Osallistu pieneen arvontaan! Olisi mukavaa jos kertoisit/jakaisit hyviä vinkkejä sinun tai lapsesi lemppari välipaloista. Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan yksi Elovena tuotepalkinto, jos kommentoit ennen 29.6.

Sofia Ruutu OOTD ELOVENA20160601_8871

Pictures by Dora Dalila

 

 

29 Comments

 • Erika

  Ihastuin hiljattain Bear-merkin Yo Yo’s-hedelmärulliin ja Paws-suupaloihin, tosi hyviä snackseja! Ei lisättyä sokeria eikä lisäaineita ja menee ihan karkista :D Osoitteesta http://www.bearnibbles.co.uk löytyy lisää infoa näistä!

 • manna

  Meillä välipalana toimii usein vauvojen juotavat smoothiet, banaani tai välipalakeksit. Noita en olekaan kokeillut vielä, täytyypä laittaa kokeiluun :)

 • Milja

  Pähkinöitä ja hedelmiä valmiiksi kuorittuina ja pilottuina, niitä on lapsi tällä viikolla vienyt leirievääksi. Itse söin raskaana ollessa Elovenakeksejä, ettei huono olo päässyt yllättämään. Elovenan kylmäkaapista löytyvät juomat on myös ihania, mutta eväinä vähän hankalat kylmäsäilytyksen vuoksi, mutta esim. töissä välipalana hyviä!

 • Elina

  Kiitos kauniista kuvista ja vinkeistä!
  Lemppareita meillä ovat, pieneen rasiaan pilkotutu hedelmät, kiivi ja mansikat. Rusinat, pillimaito (UHT, ei tarvita jääkaappia), pähkinät ja äidille proteiinipatukka.
  Elovenat syömme joka aamu puurona, mutta voisimme kokeilla pojan kanssa myös patukkaa! Mukana arvonnassa.
  t, Elina

 • Elina

  Saanko vielä kysyä, mistä tuo IHANA hame on löytynyt? Pidän kovasti samanlaisesta naisellisesta, klassisesta, yksinkertaisesta tyylistä. Blogiisi on ihana kurkistaa joka päivä!

 • Vmmm

  Banaanit ja rusinat on helppo kuljettaa mukana.

 • Maija-K

  Meidän lempparieväät on pähkinät ja hedelmät. Hedelmiä pilkon melkein joka retkelle ja tarjoilen Tupperware-kiposta. Rusinoista tyttö (2,5v) tykkää myös kovasti, mutta niitä annan runsaan sokerinäärän vuoksi harvemmin. Poika (9kk) syö maissinaksuja ja pilkottuja kasviksia. Rintamaito kulkee kätevästi mukana ;-)

 • KirsiH

  Lapseni 2v ja 5v rakastavat hedelmiä ja rahkoja, niitä syödään lähes päivittäin välipalaksi. Banaani on ykkössuosikki, helppo ottaa mukaan ja syödä missä vain!

 • Ruusu

  Banaani, protskupatukat ja erilaiset smoothiet :P vauvalle maitoa tuoreena :,D

 • Siinatar

  Hedelmät ja smoothiet on meidän perheen lempparivälipaloja =). Mukaan kivaan arvontaan!

 • Johanna

  Välipaloiksi toimiviksi huomattu, joita helppo ottaa mukaan: Erilaiset pähkinät, rieskanäkkärit, luomubanaanit ja jugurtitkin, kunhan ottaa mukaan lusikoita. :) Kesäisin mansikat ja vadelmat. Ja jos pystyy, niin mukaanotettavaan mukiin aikuisille raakakaakaota, ravinnerikasta ja vie nälän, mutta samalla makeahkoa! :)

 • Tiina

  Banaanit on kaikista helpoimpia eväitä :-) lapset tykkää suolakekseistä ja minä pähkinöistä. Automatkalle kuorin yleensä porkkanoita evääksi. Eivät sotke autoa eikä murusta! :-) mukana arvonnassa.

 • Nelliina

  Elovenan välipalakeksit, smoothiet ja omenaveneet on meillä herkkua :)

 • Mari V

  Hedelmät ja marjat suosikkeja! :) Mukaan arvontaan.

 • Sari

  Välipalalempparit äidillä ja tyttärellä, banaani, omena kuorittuna ja lohkoina, näkkäri ja tuoreet mansikat ja herneet.

 • Donja

  Banaani, pähkinöitä tai tuorepuuro kaurahiutaleista ja maidosta

 • Sini

  Kesäisin ostamme mukaan marjoja (etenkin pensasmustikoita ja vadelmia, eivät niin sottaa), muuten mukana on aina jotain helppoa kuten Froosh-smoothiet (ei lis. sokeria), hedelmiä ja pähkinöitä, silloin tällöin myös esim. karjalanpiirakoita tms.

 • Meri

  Smoothiet ovat meidän herkkuja!

 • Henna

  Välipalapatukoita, banaani, vauvojen puristettavia smoothieta…

 • Mini

  Meillä lapset tykkäävät vauvojen hedelmä- tai marjasoseista ja smoothiet uppoavat paremmin kuin hyvin. Froosh-smoothiet lasipulloissa ovat herkullisia ja täysin vain itse hedelmää/marjaa, ei lisättyä sokeria!

 • Päivi

  Pähkinöitä, hedelmiä, evässämpylät, kesäisin marjoja.

 • SAMP

  Kesällä on ihana hakea mukaan herneitä ja marjoja. Muuten yleensä mukana banaania, omenaa lohkottuna, banskupannareita (eväsrasiassa), sokerittomia myslipatukoita tai pähkinöitä.

 • Jassu

  Elovenan välipalakeksit, niissä tosin on lisättyä sokeria :( Noita pitää testata, toivottavasti hinta kohdallaan ja saa myös monipakkauksia.

 • Kaisa

  Välipalana tien päällä tulee yleensä itse napattua pähkinä-/proteiinipatukkaa. Lapsia minulla ei ole, mutta heille tarjoaisin hedelmiä tai esimerkiksi tsetehtyjä kaurakeksejä (sokerittomia, makeus esim. kuivatuista hedelmistä tai hedelmäsoseesta) – joita kyllä pitäisi tehdä ihan itsellekin, kun saisi aikaiseksi… :)

 • Anna

  Valion kreikkalainen juotava jogurtti on mainio välipala kun liikkuu vaikka kaupungilla

 • herkkusuu

  Oi miten kauniita kuvia! :) rakastan välipalastelua kotona, smoothiet ja hedelmä-luonnonjugurtti-pähkinäkipot ovat lemppareitani. Reissuun/junaan/autoon/retkelle on aina hankalampi keksiä evästä, johon nuo elovenan patukat lienevät kelpo ratkaisu. Tähän saakka on menty sen suhteen banaanilinjalla.

 • Ella

  Halpaa, hyvää ja monipuolista, on jättää kaikki ihmeelliset uutuushypetyserikoisuudet. Eli viljatuote+maitotuote+hedelmä. Esim. jogurtti, omena ja pala leipää juustolla. :) Nälkä pysyy pitkään poissa ja verensokeri tasaisena.

 • Mliisa

  Hedelmät ja smoothiet ovat sekä minun että taaperon suosikkivälipaloja :)

 • Riina

  Pähkinät, marjat ja hedelmät ovat meidän perheen suosikkeja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.