Secret Garden

Uncategorized,20 July 2014
Hello friends, family and random people ;)! How was your weekend? 
My weekend was spent more or less glued to my daughter because she seems to be going through some sort of phase, or then she’s teething, not really sure. She is easily irritated, doesn’t want to eat anything but banana and avocado and wants to be carried by me 24/7. I love her to the moon and back but I have to admit that I’m a bit tired to say the least :D. Well well, there is nothing that a lot of coffee, fresh air, some chocolate and a new day can’t cure. Tips, experiences and wise advice are more than welcome!
Yesterday my hubs wanted to go to the amusement park, so we decided to go, walk around and enjoy the beautiful sunny weather. Greta had lots of fun people watching, and she was beat once we got home. In the evening I met up with a friend and talented photographer to shoot some pictures in the sunset. Can’t wait to see the pictures myself and also post them here on the blog. 
Last night was also the first time I wasn’t at home putting Greta to bed, so I was a little bit nervous. Everything went smoothly and she slept like an angel when I got home. I guess I’m the only one with anxiety when we’re apart.
This is what I wore yesterday, and the pictures are shot in the winter garden on the walk back home from the amusement park. 
<3
dress& shoes zara// purse louis vuitton// belt andiata// sunglasses ray ban

23 Comments

 • Anonymous

  wow mikä kaunotar ;)

 • Ah, aivan ihana tuo mekko, onko se uusi? Mietin josko vielä löytyisi zarasta…Kaunis kokonaisuus!

  • Sofia Ruutu

   hihi kiitos! Se on itseasiassa viime vuoden ja ostettu lastenosastolta (!). Se oli ihan lemppari mekko raskauden aikana ja toimii kyllä nyttenkin vaikkapa just vyön kanssa.

  • No ei auta sitten, itsekkin olen tehnyt sieltä lastenosastolta muutaman huippu löydön!! :)

 • Anonymous

  Did you spend a day at Linnanmäki in those shoes?! I feel sorry for you…

  • Sofia Ruutu

   No need to feel sorry for me, I always bring flats with me under the strollers in case of tired feet ;).

 • Anonymous

  Meilläkin oli tuo “äitikausi” tyttäremme 7kk kausi. Hyvä ystäväni, joka on psykologi sanoi, että se voi liittyä siihen kun vauva tajuaa olevansa eri olento kuin äitinsä ja tarraa tähän saadakseen turvaa ja varmuutta olla omaitsensä. Onneksi vaihe tosiaan menee ohi, vaikka painavan vauvan kantaminen ottaa koville! ;)

  • Sofia Ruutu

   Kiitos että kirjoitit! Olen myös lukenut juuri tuon saman, joten ei kai tässä muu auta kun odottaa ja olla lähellä koko ajan :). Eikä se kantaminen mua haittaa vaan se kun ei oikein ymmärrä aina miten tulkita pikkusta <3.

   Mukavaa iltaa :)

 • Ihanat kuvat, oot niin kaunis!! Just katon näitä eilisen kuvia. Tuli kyllä huippuja! Tiistaihin<3

 • Ihana mekko ja vielä lastenosastolta jota käytit raskaana ollessasi. :D wau. ;) Kyllä tuo vaihe ohi menee,ikeniä voi tosiaan kutittaa jos hampaita tulee. Meillä ei ole tyttö ikinä itkenyt minun tai isänsä perään vaan on ollut aika itsenäinen alusta lähtien vaikka sylissä oli melkein aina. vauvat ja lapset ovat niin erilaisia kaikki. Ja aina tulee uusia vaiheita :)

  • Sofia Ruutu

   kiva kun kirjoitit. Tänään puhkesi uusi hammas ja luulen myös että on myös tuo eroahdistus mikä vähän vaivaa. Sylissä saa siis olla ja mikäs sen ihanampaa <3. On se kyllä niin ielenkiintoista miten erilaisia kaikki lapset ovat, mutta se on mielestäni ihan parasta! :)

 • Anonymous

  Vauvalla on 8-9kk aikaan eroahdistuskausi, jolloin juurikin ymmärtää pikkuhiljaa olevansa eri ihminen kuin äiti. Hän tajuaa, että äiti voi hylätä hänet ja se pelottaa.
  Kurjinta on se, että juuri tuohon aikaan moni palaa töihin ja vauva jää päiväkotiin. Valitettavasti se vaikuttaa lapsen perusturvallisuuden tunteeseen ja jos ei muuta, niin se ainakin pitkittää vaihetta.
  Ei myöskään ole paras aika esimerkiksi viedä ensimmäistä kertaa yökylään, vaikka olisi vain mummo kyseessä. JA hampaat tosiaan voivat vielä ärsyttää juuri samaan aikaan, joten sylissä on saatava olla. :)

  Ihanaa alkanutta viikkoa ja jaksamisia kanteluun, pian on tämä vaihe ohi ja seuraava edessä. ;D

  Ja hyvää hääpäivää, muistan kun synnytin kolmannen lapseni samana päivänä!

  -Piia

  • Sofia Ruutu

   Moikka! Joo olen lukenut tuon saman ja luulen kyllä että on vähän eroahdistusta (meillä molemmilla ,hehe). Ei haittaa ollenkaan kanneskella sylissä mutta aina vähän jännittää että onko lapsella kaikki hyvin kun tässä vaiheessa ei oikein osaa vielä kertoa. Uusi hammas puhkesi myös tänään joten voi olla että sekin on vähän ärsyttänyt.

   Hehe kiitos! Tultiin just hääpäivän vietosta kotiin, ja onnea myös teidän perheeseen <3 !

 • Anonymous

  Who takes all these beautiful pictures in your blog? I guess your husband is behind the camera this time as you seem so relaxed and happy or is it just your talent as a model to create such a feeling for viewers ?

 • Anonymous

  Heip! Kyllä se menee ohi :) Meidän pieni marakatti täyttää kohta 2v. ja muistan ERITTÄIN hyvin tuonkin vaiheen. Ja mulla oli nimenomaan samat lääkkeet tuohon väsymykseen: ulkoilu, kahvi ja tumma suklaa. Näin vuotta myöhemmin voin sanoa edelleen olevani aika ajoin melko väsynyt mutta onnellinen. Erilaisia vaiheita on tullut jo sata lisää jälkeenpäin. Ja kaikki ne menee aina ohi. Pitäis vaan edelleen muistaa pitää itsestään vähintään yhtä hyvin huolta kuin silloin vuosi sitten.

  • Sofia Ruutu

   Ihana kommentti :). Ei minua nämä vaiheet haittaa niin kauan kun tiedän että se on juurikin vaihe eikä kipua tai muuta normaalista poikkeavaa. Halaun siis vain tietää että nämä oireet kuuluvat asiaan ja ettei Gretaan satu mihinkään :). Kannustuksena sanon vaan että sen kun aloittaa niin se yleensä tuo niin hyvän olon ettei huolenpitoa voi vastustaa enään :).

 • Maria K

  Ville bara skriva att vi också har haft den “bär mig hela tiden mamma!”-fasen. Lite kämpigt är det emellanåt, och hur mycket och gärna man än vill göra allt man kan för att ens lilla ska vara glad så blir dom ju lite tunga att ha hängandes på höften efter en tio-timmars dag, hehe. Förhoppningsvis går det över småningom, och tänder brukar ju vara en anledning för lite oro och gnällighet, precis som ju vi är om vi har tandvärk! ;)
  Hoppas det går bra för er annars! :)

  • Sofia Ruutu

   Tack att du kommenterade:). Det känns redan som att det nu börjar lätta. Speciellt för mig eftersom oron släppt och jag insåg att det nog bara är en fas hon går igenom och hon fick faktiskt en ny tand. Nu bär jag bara omkring på henne och myser extra mycket om dagarna och hon verkar nöjdare och äter igen ;). Tack detsamma, allt bra till er <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.