rooftop

Outfit,26 September 2014

From the first of October you’ll find my blog at a new address: www.sofiaruutu.com

jacket hollies stockholm // blouse andiata// jeans tiger// shoes louboutin// bag chanel

9 Comments

 • Anonymous

  Aivan ihana asu!<3

  Oot muuten just sellanen nainen, jolle ois ihan liian helppoa olla kateellinen, mutta toisaalta vaikutat niin mukavalta ja helposti lähestyttävältä, ettei voi kuin ihailla ja yrittää ammentaa inspiraatiota omaan elämään… Ei noin kivalle voi olla kateellinen; ansaitset kaiken hyvän mitä oot elämääsi saanut.

  Kivaa päivää Sofia! :)

  • Sofia Ruutu

   Kiitos kiitos ihana! Harvinaisen aito, avoin ja rehellinen kommentti. Kiitos että kommentoit, itsekin haluan olla juuri tuollainen joka sanoo mitä ajattelen, ainakin jos se on positiivista ja iloa antava<3. Inspiroidun aina yhtä paljon kilteistä ihmisistä, joten kiitos siitä.

 • Anonymous

  Miten noilla kengillä voi kävellä?:)

 • Anonymous

  Noi kengät! <3
  Oletko muuten koskaan tehnyt laukkupostausta, missä esittelisit kaikki ihanuutesi? Itse olen nimittäin harkinnut LV:n viininpunaisen Alman hankkimista. Olen mielestäni nähnyt jossain asukuvissa sinulla sellaisen ja olisi mukava kuulla kokemuksia laukusta ja onko pysynyt hyvässä kunnossa. Yksi himotuksen kohde on myös Celinen Mini Luggage hiekan värisenä tai mustavalkoisena. Katsotaan mihin lopulta päädyn vai jääkö vaan haaveiluksi (mikä on muuten melkein paras vaihe!;) ).

  Mukavaa lauantaipäivän jatkoa! :)

  Taija

  • Sofia Ruutu

   Moikka! En ole tehnyt sellaistapostausta missä esittelisin kokoelmiani, sillä minua hirvittää ajatus esitellä kaikkia tavaroitani netissä ;). Jos minä ottaisin yhden noista niin ottaisin ehdottomasti Celine mini luggagen hiekan sävyisenä!!!! Se on minunkin toivelistallani. Love it <3

 • Anonymous

  Moi Sofia! Sulla on sen verran monta Louboutinin paria, että osaat varmaan sanoa, kuinka hyvin nuo punaiset pohjat kestää käyttöä? Suojaatko/uusitko omia pohjiasi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.