Q&A part 2

personal,17 October 2014

 

Mitkä ovat mielestäsi kivoja ravintoloita ja kahviloita Helsingissä?

Farang, Boulevard Social, Kahvila Regatta, Teatteri, Kaffe Centralen, Fazer.

Puhutko sinä Gretalle ruotsia? Jos puhutte hänelle sekä suomea että ruotsia, niin miten se on mennyt ja vaikuttaako, että hän ymmärtää jompaakumpaa kieltä paremmin tms?

Kyllä, puhun Gretalle ruotsia ja hän ymmärtää molempia yhtä hyvin.

Minkä kieliseen tarhaan/kouluun olette ajatelleet myöhemmin pistää Gretan? :)

Emme ole vielä päättäneet.

Kuinka monta lasta haluaisit?

Vaikeaa sanoa tässä vaiheessa, mutta niin monta kuin voimat riittävät.

Mikä on lempialueesi Helsingissä?

Ullanlinna.

Onko sinulla paljon äitiystäviä?

Ei ole hirveästi, mutta olen hyvin sosiaalinen ja käyn paljon Gretan kanssa leikkimässä puistoissa, missä olen tutustunut muihin äiteihin.

Jos saisit muuttaa yhden asian (ihan minkä vaan!!) elämässäsi, mikä se olisi?

Olisin halunnut tavata mieheni vielä aikaisemmin, jotta meillä olisi vielä enemmän aikaa toistemme kanssa.

Millainen olisi mielestäsi täydellinen päivä?

Viime kesänä oli paljon täydellisiä päiviä mökillä ollessa. Greta todella nautti ja leikki. Me saimme mieheni kanssa viettää yhteistä aikaa toistemme kanssa ja nauttia hyvästä ilmasta sekä ruuasta.

Lempi vuodenaikasi?

Alkusyksy

Mitkä ovat suosikki herkkusi ja ruokasi?

SUKLAA, kahvi, kala ja aasialainen ruoka.

Millainen olisi tyylikäs, mutta rento asu, jota voisi käyttää koulussa?

Hame, collari ja hauskat bootsit!

Mitä teet mieluiten vapaa ajalla jos on mahdollisuus valita?

Treenaan, tapaan ystäviäni, syön ja löhöilen. Jos voisin tehdä ihan mitä vain niin lähtisin mieheni kanssa spa:han koko päiväksi!

Minkä verran teet nykyään mallintöitä?

Sen mukaan mikä tuntuu kivalta ja toimivalta lapsen kanssa.

Mitkä ovat parhaat kauneusrutiinisi?

Runsas vedenjuonti, raitis ilma, liikunta, lepo, ihon puhdistus, saunominen, kuorinta,hyvä ravinto ja hymy :).

Miten perheenjäsenisi ovat suhtautuneet julkisuuteesi?

Eivät mitenkään. En koe olevani julkkis ja yllätyn aina, jos vastaantulijat katsovat tai tulevat juttelemaan. En osaa vieläkään käsittää, että ihmiset lukevat tätä blogia ja ovat seuranneet uraani, siis ihan oikeat ihmiset :). Teen vain työtäni mahdollisimman hyvin enkä mieti työpäivän päätyttyä, että kuviani ja tekstiäni oikeasti katsotaan.

Minkälaisia unelmia / toiveita sinulla olisi vielä tulevaisuuden suhteen?

Elää ja toimia hetkessä. Tehdä valintoja, jotka tuntuvat siinä hetkessä oikeilta.

Minkälainen olet luonteeltasi? Mitkä ovat mielestäsi vahvuuteesi ja heikkoutesi?

Tunnen itseni hyvin ja olen varma siitä kuka olen, mitä haluan ja mitä en halua. Olen ujo, rauhallinen ja hyvin varovainen muiden ihmisten kanssa, joten olen ryhmässä enemmän tarkkailija kuin tilan hallitsija. Viihdyn läheisteni kanssa parhaiten. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin, mutta niinkuin jo mainitsin, en viihdy isoissa ihmisryhmissä kovin hyvin. En ole herkkä enkä hirveän tunteellinen, mutta olen ajattelevainen. Olen Iloinen, positiivinen, rento, itsepäinen ja empaattinen. En ole hirveän temperamenttinen/tulinen vaan aika tasainen ja tylsä ;D. Huonoin ominaisuuteni on se, että stressaan turhaan asioita joihin ei pysty millään vaikuttamaan. Paras ominaisuuteni on se, että osaan oikeasti nauraa itselleni enkä ota itseäni niin vakavasti!

Valokuvaatko päivittäin?

En missään nimessä kuvaa päivittäin. Sitä en jaksaisi koskaan. 

Mikä olisi ollut unelma-ammattisi, jos et olisi malli?

Niitä on monta ja laidasta laitaan:). Psykologi, kätilö, stylisti…. Lista on pitkä ja kasvaa myös kovaa tahtia ;).

lempiväri ja ruoka?

Musta, valkoinen, puuterisen roosa. Hokun teryaki-lohi ja anopin tekemä kaalilaatikko <3.

lempiaine koulussa?

Uskonto ja kielet.

mikä olet horoskoopiltasi?/ katsotko omasi lehdestä/netistä?

Vesimies. En katso enkä usko horoskooppeihin;).

 

Q&Apictures from pinterest

10 Comments

 • Windy

  Tosi kivaa lukea vastauksiasi näihin :) erityisesti tykkäsin tuosta pidemmästä vastauksesta, jossa kuvailit itseäsi: huomaa, että sinulla on kykyä itsereflektointiin ja vaikutat ihanalta persoonalta. Hauska kanssa tuo, että sua kiinnostaisi psykologin ammatti. Olen itsekin miettinyt, että mua voisi kiinnosta se jos en opiskelisi nykyistä alaani (samoin kauppatieteet, ravitsemus- ja hyvinvointiala ja diplomaatinura…). Psykologina mua kiinnostaisi eniten työskennellä semmoisten lasten ja nuorten kanssa, jotka on epävarmoja itsestään ja auttaa heitä eteenpäin nuoruuden vaikeuksista. Maailmassa on kyllä monia kiinnostavia ammatteja, harmi ettei ole aikaa tehdä kaikkea :D Toisaalta olen joskus miettinyt, että voisin hakea vapaaehtoiseksi vaikka johonkin nuorten auttavaan puhelimeen tms, niin voihan monia kiinnostuksen kohteita tavallaan myös “harrastaa”, vaikka ei opiskelisi alaa :)

  • Sofia Ruutu

   Aivan! kaikesta ei voi tehdä ammattia eikä pidäkään. Itse haluan että jokapäiväinen työni antaa minulle aika vapaat kädet ja tilaa olla luova. Psykologin ammatti ei ehkä sopisi minulle sillä stressaisin liikaa muiden huolia enkä pystyisi vaihtamaan vapaalle. Siksi voi juurikin harrastaa mitä haluaa vapaa ajalla ja tehdä työkseen jotain mistä tykkää vuoden jokaisena päivänä ;).

 • Sanna

  Mulla on vielä yksi – ja hieman hölmö – kysymys: Mistä löydät noita kivoja mietelauseita, joita sulla on usein Instagramissa ja blogissasi? Olen seurannut sun blogia jo siitä edellisestä asti ja huomannut, että käytät niitä usein. Pidän kovasti itsekin mietelauseista. :)

 • eve

  Olen luonteeltani ihan samanlainen kuin sinä :D Paitsi, että olen kyllä myös herkkä ja tunteellinen! Onko ujous koskaan häirinnyt sua? Itse olen samanlainen, että isoissa ryhmissä olen enemmän tarkkailija ja joskus ärsyttää, kun haluaisin olla sosiaalisempi :D Vaikka muuten olen kyllä sosiaalinen, mutta isoissa porukoissa jään ihan seinäruusuksi :D

  • Sofia Ruutu

   Hmmm minusta ei varmaankaan saa sellaista kuvaa että olen ujo. Olen aika taitava ihmisten kanssa mutta oikeasti olen ujo ja hyvin yksityinen. Hyvä vinkki on keskittyä muihin ihmisiin ja puhua mahdollisimman vähän itsestään :). Sitäpaitsi suurin osa ihmisistä haluavat aina puhua juuri itsestään, joten se ei yleensä ole ongelma. Senkun vaan kyselee ja kuuntelee niin fokus viedään sinulta pois mutta et päädy seinäruusuksi :).

 • Me

  Ihana Sofia. Vaikutat niin täydelliseltä ihmiseltä ja viisaalta. Vaikea uskoa että olet niin nuori. Usko pois, tavallinen ja tylsä ( mitä et varmasti oikeasti ole ) luonteenpiirteenä on paljon kivempi kun tällainen nopeasti syttyvä karjalaisverta omaava nainen. Sopisin luonteeni kanssa paremmin italiaan.. ;)

  • Sofia Ruutu

   Haha en tiedä kumpi on parempi mutta rakastan tulisia naisia! En tiedä miksi mutta tunnen aina vetoa tempperamenttisiin naisiin. Parasta on kuitenkin se että meitä on niin paljon erilaisia ja uniikkeja ihmisiä. Siksi onkin aina niin mielenkiintoista tutustua uusiin, koska tietää että jokainen opettaa jotain uutta.

 • Katri

  Tosi kiva postaus! :) voi vitsi munkin lemppariruoka on anopin kaalilaatikko! Viime viikolla sain sitä pitkästä aikaa, nam! Hän tekee sen leivinuunissa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.