OOTD BABY

Uncategorized,28 July 2014
dress roberto cavalli// headband unknown

16 Comments

 • Anonymous

  Moikka Sofia, voisitko auttaa LV huivin valinnassa? Olen ostamassa ensimmäistä. Olen ruskeahiuksinen, käytän pääosin luonnonläheisiä värejä vaatteissa, mustaa ja valkoista. Farkkuja jne. Toivoisin, että voisin käyttää huivia arjessa ja juhlassa, kaulassa ja shaalina vaikkapa.
  Mitä mieltä olet? Sinulla on niin hyvä tyyli, että luotan 100% näkemykseesi.

  Kiitos ihanasta blogista ja päivien piristämisestä! :)

  Tiia

  • Sofia Ruutu

   hmm, nyt pistit vaikean! haluatko käyttää shaalia ulkovaatteidesi kanssa niinkuin kaulihuivina? Minun tulisi silloin tietää minkalainen syys/talvitakki sinulla on. Itse tykkään eniten siitä ihan perus mustasta ilman lurexia, mutta niillä on valitettavasti tapan nukkaantua. Siksi suosittelen shaalia missä on lurexia niinkuin esimerkiski tässä :http://eu.louisvuitton.com/eng-e1/products/monogram-shine-shawl-ael-acc-n00-001341#M71379. Minulla on tämäväri ja pidän siitä paljon mutta se sopii parhaiten juhliin, kesään ja kevääseen…Itse ottaisin tuon mustan cashmere, silkki shaalin koska se on elegantti, ajaton, tyylikäs, ei niin logoa huutava ja se käy kaiken kanssa.Ainoa ongelma on se nukkaantuminen :/. Mitä mieltä olet?

  • Sofia Ruutu

   voi ei miten huolettomasti olen kirjoittanut!!! Haha, yritin syödä samalla ja tässä sitten tulos ;D

 • Anonymous

  Mistä LOVE postauksessa päälläsi oleva T-paita on? Osaatko suositella jotakin hyvää merkkiä jolta löytyisi perus t-paitoja laadukkaana? Kiitos!

  • Sofia Ruutu

   Se on vanha h&m:ästä ja se on niin täydellinen! Valitettavasti en ole koskaan enää nähnyt saman mallista ja materiaalista tehty t paitaa uudestaan :(. Hyviä t paitoja onkin todella vaikea löytää, joten minullekin saa vinkata jos löytyy!

  • Anonymous

   Kiitos vastauksesta!
   Lähdin heti sinulle kirjoitettuani selvittämään t paita asiaa nettiin ja luin monta hyvää suositusta J Crewn paidoista. Ehkäpä laitan tilaukseen Net A Porteriin heti… :)

   Ihanaa viikkoa!

 • Maarit

  Löysin juuri blogisi. Aivan ihana ja olet huikean kaunis ja tyylikäs:) Sait musta lukijan samantien. Kiitos!!!

  • Sofia Ruutu

   Oi miten ihana kuulla. Niin kivaa että tykkäät blogistani ja että jäät seuramaan <3. Tervetuloa!

 • Sofia Ruutu

  Oh my, those are incredibly cute! Love them <3

 • Anonymous

  Adorable <3 if you like headbands have a look at these: https://www.etsy.com/shop/littlerabbitwears

 • Anonymous

  Ihana Greta! Vauvoja voisi kyllä tuijotella vaikka kuinka kauan, niin ihania ovat! Nukkuuko Greta jo yöt ilman ruokailua? Minullakin on 8kk tytär ja hän syö edelleen rintamaitoa 3-5 kertaa yössä. Neuvolassa sanoivat, että olisi aika aloittaa unikoulu, mutta en pysty itkettämään lastani, se tuntuu liian pahalta. Olen välillä kyllä hyvin väsynyt ja haaveilen siitä, että saisin nukkua pidempiä pätkiä. Kaikista tärkeintä kuitenkin on, että tytöllämme on hyvä olla <3

  • Sofia Ruutu

   Moikka! Taidat olla sielunsiskoni ;D! Meillä on ihan sama tilanne täällä. Greta on aina ollut napostelia tyyppiä, joten yösyöttöjä on aina ollut n 5-12 ja nytten ylensä se 3-6 kertaa yössä. Itse en usko unikouluun tällä hetkellä, joten en aijo sitä tehdä ihan sama mitä neuvola sanoo :). Henkilökohtaisesti uskon että jos Greta haluaa syödä niin monta kertaa öisin, hänellä on joko nälkä tai lähesyyden tarve, ja niin kauan kun hän on vauva en aijo kieltää häneltä kumpaakaan. Sitäpaitsi Gretalla näyttää olevan vähän eroahdistusta, joten nytten ei ole meillä se aika vierottaa yöruokinnasta. Kun Greta on yli vuoden tai lopetan imettämisen n 1,5 vuotiaana ja tilanne sama, on asia ihan eri. Sinuna tekisin sen mikä on teidän perheelle paras vaihtoehto ottaen huomioon myös sinun jaksamisesi. Tärkeintä on kuitenkin se että toimii niin että itsellä on hyvä olla äitinä ja tekee ratkasuja mitkä tuntuu oikealta <3. Voithan myös yrittää tarjota vettä/tuttia yöllä ja silitellä ja rauhoitella jos vauvasi sitten nukahtaisi heti uudestaan?

 • Anonymous

  Kiitos vastauksestasi! Olen yrittänyt antaa tuttia ja myös vettä. Välillä toimii, yleensä ei :D Mutta ihana tietää, ettei kaikki muutkaan heti kuuntele neuvolaa ja toimi aina heidän ohjeiden mukaan ;) Saa nähdä kauan neiti meinaa öisin heräillä. Kateellisena kuuntelen niistä vauvoista, jotka jättävät yösyönnit itse pois! No täytyy vaan katsoa, eiköhän aika ole joskus kypsä siihen meilläkin! :)

 • Anonymous

  Vastaan tähän “ylimääräisenä” tyyppinä.
  Minun toinen lapsi on nyt 2v ja meillä oli sama tilanne viime vuonna. Hän heräsi 11kk ikäsenä vielä 4-5 kertaa yössä. En ihme kyllä ollut erityisen väsynyt. :D En pystynyt juurikaan mihinkään unikouluun tms. Kun tytär oli 1v 1kk, jätin ensin kaikki muut imetykset pois paitsi yösyötöt. Sitten tätä tehtyäni 1kk, päätin yhtenä iltana lopettaa myös yösyötöt. Otin vettä yöksi valmiiksi ja kun vauva heräsi, annoin vettä. Hän otti tilkan ja nukahti. Uskomatonta, jo toisena yönä hän heräsi vain kaksi kertaa. Kolmantena kerran ja siitä eteenpäin on menty välillä täysillä öillä, tietysti pienten kanssa tulee väkisin heräilyjä syystä tai toisesta ensimmäiset vuodet. Hän oli reilun vuoden ikäisenä täysin valmis imetyksen lopettamiseen, neuvolan neuvojen mukaan ei olisi varmasti ollut. Kuuntelin vaistoani ja kaikki meni enemmän kuin hyvin.

  • Sofia Ruutu

   Eli toivoa on! Minäkin ajattelin tehdä noin että loptan ensin päiväsyötöt ja tarjota vettä öisin. Haluan kuitenkin odottaa että Greta on vuoden ennen kuin teen mitään. Siihen asti auttaa kahvi ja se että vauva on päivisin ykkösprioriteetti. Tärkeää on se että voi levätä kun vauva nukkuu jos haluaa. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.