One down

Uncategorized,25 December 2015
Sofia Ruutu OOTD Villa Gyllenberg

Quick update before the food fest continues. Last night was magical. The food was great as well as the company and the excitement in the children’s eyes, unbeatable. The best part about having divorced parents and parents in law is that we get to celebrate Christmas for days. Now we are just about to kick off the second day and we couldn’t be more pumped. Hope you had a really good time and will continue to celebrate this holiday in one way or another.

Picture by Dora Dalila

10 Comments

 • Meredith

  What a photo, wow!!:)

 • Milka

  Onpas kaunis kuva sinusta. Olet aina niin äärettömän positiivinen ja muistat aina ajatella myös niitä, joilla asiat eivät välttämättä ole yhtä hyvin kuin esimerkiksi sinulla. Et koskaan tuo esiin sitä, että sinulla saattaa asiat olla paljon paremmin kuin monella muulla. Mistä tämä kumpuaa, mistä saat voimaa ajatella positiivisesti ja epäitsekkäästi? Oletko koskaan huonolla tuulella? Blogisisi perusteella vaikutat olevan hyvin “perhekeskeinen”. Itse koen, että perheeni kanssa on mukava olla hetki, mutta en missään nimessä jaksaisi viettää koko joulupyhää heidän kanssaan, huolimatta siitä että he ovat minulle rakkaita. Kun tulee ikää sitä haluaa tehdä asioita ja viettää asioita omalla tavallaan, jotka eivät enää välttämättä ole samanlaisia, kun omassa lapsuudenperheessä:) Tuntuuko sinusta koskaan samalta, että ahdistaa, kun “pitää” kerääntyä yhteen, koska se ikään kuin kun kuuluu jouluun tai niin sinun odotetaan tekevään. En tiedä ymmärsitkö poittini?!! Tai, että tietyt asiat pitää olla saavutettuna tiettyyn ikään mennessä. Inhoan tätä, koska ainakin itselleni yhteiskunta luo paineita olla tietynlainen ja tehdä tiettyjä asioita. Hate it!!

  • Sofia Ruutu

   Kiitos ihanasta kommentista ja todella kilteistä sanoista. Olen kyllä positiivinen ihminen ja haluan aina tarttua asioiden hyviin puoliin. Harvemmin olen huonolla tuulella ja en koskaan ole huonolla tuulella ilman erikoista syytä. Kiitollisuutta osaan tuntea ehkä siksi, koska ajattelen paljon ja pyörittelen asioita oman pääni sisällä. Silloin tulen yleensä siihen lopputulokseen että olen todella onnellinen, ja tiedän ettei se ole itsestäänselvyys ja että monet ihmiset kamppailevat ongelmien, surujen ja vaikeiden asioiden kanssa.Siksi onkin minulle hyvin tärkeää että saan omaa aikaa, jolloin osaan laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja muistuttaa itseäni siitä kaikesta mitä minulla on. Siinä mielessä olen myös hyvin onnekas että minulla ja läheisimmilläni on asiat hyvin, emmekä kamppaile vakavien sairauksien ja muiden suurien ongelmien kanssa.
   Luulen että aidosti rakastan olla perheeni kanssa myös koska olen asunut pitkiä aikoja ulkomailla. Perheeni on minulle todella tärkeä, mutta rakastan heitä yhtä paljon kuin minua ärsyttää. Sehän on perheessä niin ihanaa, että tunteet ovat suuria, mutta kaikki sallittuja. At the end of the day ollaan perhe ja sellaisena pysytään, vaikka erimielisyyksiä tulee ja menee. Uskalletaan olla omia itsemme turvallisessa ympäristössä ilman että tarvii pelätä että meidät hylätään ja tuomitaan. Se on minusta perheenä olemisessa parasta, ja sen tunteen haluan luoda myös omille lapsilleni.

 • Sara

  Kuinka sun raskaus on sujunut? Muistan puhuneesi, että ensimmäinen raskaustesi oli todella helppo, onko näin ollut myös toisen raskautesi kanssa? Harrastako edelleen spinningiä? Syötko edelleen terveellisistä, vaikka olet raskaana vai sallitko nyt itsesi herkutella oikein kunnolla?:)

  • Sofia Ruutu

   Raskauteni on sujunut oikein hyvin kiitos. Ensimmäinen raskaus sujui hyvin, mutta en tiedä voiko sanoa todella helppo. Ei ollut komplikaatioita ja raskaus eteni hyvin ilman suurempia huolenaiheita. Sama meininki on myös tällä kertaa, ja siitä olen tietenkin hyvin iloinen ja kiitollinen. Syön samalla tavalla nyt kuin aina, mutta olen todella nälkäinen aina olleessani raskaana, joten syön paljon! Luotan siihen että kehoni tietää mitä tarvitsee ja mitä ei. Sen mukaan mennään :).

 • Sara

  Voisitko tehdä postauksen silmämeikistäsi ja sen teosta. Sinulla viimeisissä postauksissa ollut todella kauniit silmämeikit:)

 • Sara

  Yksi vielä, osaatko sanoa milloin palaat personal trainerin töihin tai osaatko suositella ketään hyvää personal traineriä?

  • Sofia Ruutu

   En ainakaan tällä hetkellä suunnittele tekeväni personal trainerin töitä, enkä kyllä osaa suositella ketään erikoista, sillä en itse ole perillä niistä asioista. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.