morning walk

Outfit,28 May 2014

 

trench coat from burberry// top filippa k// pants from andiata// shoes converse//
 bag dolce&gabbana// sunglasses chanel


8 Comments

 • Ihania kuvia <3 pus!

 • Anonymous

  Hi Sofia! I stumbled on your blog a while ago and I liked it a lot, good that you make regular uploads. Can I have a question for you – your makeup is very fresh&natural and I absolutely adore the blush – can you say, what shade & brand is it? Or maybe you can do some makeup related post? Thanks in advance! Kate

  • Sofia Ruutu

   Hi Kate, I’m so glad you like my blog! I’ll try to post about my makeup routine within the next couple of weeks ;).

   <3<3<3

 • Anonymous

  Hei Sofia! Aivan mielettömän ihanaa, että teit paluun uudella blogillasi! Olet yksi maailman kauneimmista ja inspiroivimmista ihmisistä :) Olisi tosi ihanaa kuulla nykypäiväsi ruokavaliosta ja liikkumisesta, ne kiinnostavat aina ja niistä saa kivoja vinkkejä omaankin elämään.
  Käytät ihania olkaimettomia/spagettiolkaimilla olevia toppeja, joten sinulla on varmasti hyvät olkaimettomat rintaliivit?! Haluaisitko kertoa, että mitä olkaimettomia rintaliivejä käytät? Itselläni on tällä hetkellä olkaimettomat liivit etsinnässä :)

  Kesäisin halauksin Laura <3

  • Sofia Ruutu

   Hei Laura ja kiitos kiltti kauniista sanoistasi<3. Käytän aina wonderbra olkaimettomia rintaliivejä! Ne ovat tosi hyvät ja pysyvät oikeasti ylhäällä ja ovat tukevat. Yleensä olkaimettomat liivit eivät ole hirveän tukevat, mutta nämä ovat ihan super. Ovat vähän kalliimmat mutta todella sen arvoiset. Tässä linkki nellyyn mistä olen ostanut omani (kahdet ihonväriset ja yhdet mustat ;))
   http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/merkkivaatteita/wonderbra-690/. Minulla on tuo malli ultimate strapless bra.

 • Heei, eikö nuo pökät ole samat, kuin ne valkoiset? Tosi herkut!
  Harmittaa, että menin aikoinaan myymään oman trenssini pois. Se on niin klassinen vaatekappale, että en tiedä mitä päässäni on liikkunut. Ei ilmeisesti mitään..

  • Sofia Ruutu

   joo onhan nää samat housut. Eiiii Camilla, miks sä nyt sellaista olet mennyt tekemään! Noh onneksi niitä saa kaupasta lisää;). Trenssi on kyllä aina niin ajaton ja tyylikäs. Minullakin on ollut pari kevättä kaapissa odottamassa, mutta tänä keväänä olen käyttänyt jo kymmeniä kertoja, ja koska sijoitin aikoinaan tähän burberryyn niin mulla on aina hyvä ja klassinen trenssi kaapissa :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.