Missä myydä/ ostaa käytettyjä vaatteita?

Fashion,14 September 2020

Maksettu kaupallinen yhteistyö Emmy :n kanssa// Paid collaboration with Emmy

Tiedän etten ole ainoa, joka tuskailee hamstraaja ja KonMari -luonteiden välillä. Itse rakastan kaikkea kaunista. Saan pukeutumisesta ja kauniista vaatteista suurta iloa, mutta huomaan voivani paremmin ilmavalla vaatekaapilla ja vähemmillä, mutta varmoilla vaihtoehdoilla.

Moni ystävistäni ja te seuraajani, kyselette minulta jatkuvasti suosituksia ja ideoita paikoista, jonne voisi viedä laadukkaita ja kauniita vaatteita myyntiin. Itse annan vaatteitani mm. ystävilleni, perheelleni sekä hyväntekeväisyyteen ja myyn myös kirpputoreilla. Kierrättäminen tuo iloa niin minulle kuin vastaanottajalle ja koen tärkeänä, että vaatetta käytetään mahdollisimman pitkään.  

Tällä kertaa halusin eroon kaikista ylimääräisistä vaatteista niin, ettei minun tarvitsisi miettiä niitä enää. Tein elämäni suurimman vaatekaapin siivouksen ja muutin hieman karsinta-ajattelutapaani. En enää kysynyt itseltäni haluanko luopua jostain, vaan käytänkö tätä säännöllisesti ja herättääkö se minussa ainoastaan positiivisia tunteita. Aikaisemmin olen säästänyt vaatteita vääristä syistä. Ehkä tunsin huonoa omatuntoa siitä, että tuote oli ollut arvokas, mutta jäänyt liian vähälle käytölle tai ei vaan sopinut minkään muun vaatteen kanssa. Ehkä olin yksinkertaisesti vain muuttanut mieleni?

Kun verkkokauppa Emmy otti yhteyttä minuun, päätin kokeilla heidän palveluansa ensimmäistä kertaa. Emmy on Suomen suurin käytettyjen vaatteiden verkkokauppa. Emmy keskittyy laatumerkkeihin ja ottaa vastaan vain hyväkuntoisia tuotteita. Myyntiaika on 6 kk ja myytäväksi tulevat tuotteet voi toimittaa postitse, Budbeella 6.90€ (jos asut pääkaupunkiseudulla) tai matkahuollolla. Sinun tarvitsee vain postittaa vaatteet ja Emmy hoitaa loput kuvaamisesta ja hinnoittelusta alkaen.

Keräsin tähän postaukseen kuvia vaatteista, jotka ovat nyt myynnissä täällä! Ehkä myös sinun kaappisi tarvitsisi syyssiivouksen? Tutustu myyntipalveluun tästä!

Jos haluat kokeilla Emmy:ä, Emmy tarjoaa nyt ostajille 15% alennuksen alekoodilla SOFIA2020 -15% yhdestä tilauksesta. Koodi on voimassa 14.9.-30.9.2020 saakka ja sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Jos haluat kokeilla myyntiä, saat alennuskoodilla SOFIA-NOUTO2020  kotinoudon ilmaiseksi ajalla 14.9.-30.9.2020

Myyjille kampanjakoodilla SOFIA2020 saat kuljetuskulut veloituksetta kaikilla toimitustavoilla 14.9.-30.9.2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.