How to be happy?

Uncategorized,18 July 2014
I stumbeled on a list of things that makes you happy on a blog a while back. I can’t remember the blog anymore, but I got inspired to think for myself and create my own list. I believe that happiness has  a lot to do with attitude towards things. I am a very positive person in general, which makes it so much easier in life. What’s the point of constantly worrying about a hundred things to go wrong, when only one or two of those things actually will end up going wrong, and most likely none? Below, I have listed my own recipe and rules for a happier life which I try to live by :). My biggest trouble areas seem to be number 2 and 7, and number 11 my strongest ;P!
1. I understand that I am responsible for my own happiness and only I can make it happen.
2. It’s not the destination, it’s the journey and I try to remind myself of that and just enjoy the ride.
3. Taking time to reflect over all the good things in my life that makes me happy.
4. Gratitude. Not taking things for granted and to be appreciative.
5. I always try to do the right thing in every situation.
6. I want to surround myself with people that lift me up, inspire me and whom I love.
7. I try to Follow my heart and believe in myself.
8. Never regret, just learn from mistakes and move on stronger and wiser.
9. I am genuinely happy for others.
11. I am able to laugh at, and make fun of myself.
10. Smile :)
jacket from andiata

4 Comments

 • Anonymous

  Näin pienen perheesi kahvilassa eräänä päivänä ja oli pakko sanoa, että vaikkei se ihme noin kauniista äidistä olekaan, niin lapsesi on ihan käsittämättömän suloinen ja kaunis!! Tiedät sen varmaan itsekin mutta oli silti pakko sanoa :)

  • Sofia Ruutu

   Oih kuinka ihana kuulla että olet sitä mieltä! Olet kiltti ja suloinen :).Hän on tietenkin mielestäni maailman hienoin lapsi kaikilla tavoin, niin kuin omat lapset yleensä ovat äitien mielestä ;). Kiitos <3

 • Anonymous

  Kauniita kuvia ja teksti! :) Kysyisin sulta, että käytätkö koskaan itseruskettavaa ja osaisitko suositella jotain? Hitsi kun olen itse aivan valkoinen, kun olen koko kesän töissä ja kaipaisin vähän väriä edes purkista :D

  • Sofia Ruutu

   Moikka! itse olen viti valkoinen, herkkä ihoinen, puna pigmenttinen pisamanaama, joten tiedän mistä puhut ;D.En rusketu lainkaan enkä kyllä ota ollenkaan aurinkoakaan. Käytän aina spf 50! Käytän välillä itsestään ruskettavia, ainakin kesäisin tai/ja jos on erikoistilaisuus. Suosittelen apteekin ACO sarjan sun kissed bodylotion jos olet vaalea kuten minä. Jos haluat hiukan enemmän väriä kiehl’s:illä on ihana sun free self tanning formula for face and body joka on myös ihan huippu! Hintaeroa on jonkin verran, kiehl’s maksaa n 34 € ja aco alle 15€. Molemmat ihan huippuja ;). Tässä samalla suosittelen vahvasti levittämään voidetta apteekin latex hanskoilla (ei puuteroitu)! Ylivoimaisesti paras tapa. Tuotetta ei mene hukkaan, eikä imeydy käsiin rumasti ;D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.