High street favorite

Fashion,13 January 2016

I’ve been searching for the perfect pair of leather pants for ages without any luck. What I find disturbing is that leather stretches quite a lot, meaning it will get baggy when the leather is tight and stretchy. Nothing wrong with a relaxed and cool fit, but right now I’m looking to find more legging like pants. The search will continue, and if you have any great suggestions please let me know.

Meanwhile, I will continue to wear leather skirts and other pieces made out of leather. This croc patterned skirt from h&m premium quality collection is a favorite right now. I would pair it with a navy blue loosely fitted merino wool turtle neck, and black ankle boots. Yum!

 

hmprod hmprod (1)

 

Pictures from www.hm.com

3 Comments

 • Sienna

  Odotatko jo pääseväsi mahtumaan kaikkiin niihin vaatteisiin, joihin ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta tai kävelemään vapaasti korkkarit jalassa?:)

  • Sofia Ruutu

   Odotan!!! En voi sanoin kuvailla miten rajoitettu pukeutumiseni on juuri tällä hetkellä, ja kun ei halua ostaa mitään uutta ennen vauvan syntymää. Tekee varmasti ihan hyvää, mutta asukuvat kärsivät :D.

 • Sini

  Marlene Birgerin nahkahousut ovat mahtavat! Ne istuvat kuin hanska eivätkä ainakaan itselläni ole löystyneet muodottomiksi. Mutta toki kannattaa ottaa mahdollisimman tiukka koko heti alkuunsa. Hintavathan ne ovat, mutta koko rahan arvoiset :) Itse etsin pitkään täydellistä paria, mutta nyt olen ne löytänyt! Ainakin net-a-porterilta ja MyTheresa.com:sta on noita pöksyjä ollut saatavilla…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.