6 Comments

 • Windy

  Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta haluaisin kysyä, kun sinulla on tainnut blogissa esiintyä useammatkin nätit ballerinat merkiltä spanish bailarinas, niin oletko tilannut kyseisiä baltsuja netistä ja valitsetko ko. merkiltä saman koon, mitä normaalistikin käytät? En ollut ennen kuullutkaan kyseisestä merkistä, mutta googlasin sen ja innostuin, kun näyttää aika saman tyyppisiltä kuin Pretty Ballerina’s, mutta huomattavasti edullisempia :)

  • Sofia Ruutu

   Moikka! Joo ostin kuudet parit Spanich Bailarinas kun olin Espanjassa keväällä ;)! Ovat täydelliset! Nahkaa sisältä ja ulkoa ja hinta todella kohdillaan. Ovat aika naftia kokoa mutta otin kuitenkin oman kokoni. Minulla on toki tosi kapea jalka joten ehkä ottaisin isomman koon jos olisi leveämpi jalka…

 • Anonymous

  Missä trendin/cosmon numerossa sinusta on juttua? Haluaisin nähdä niitä kotikuviasi :-) minkälaiset verhot teillä on? Entä matot? Sulla kun on kaikki niin tyylikästä :-) haluisitko tehdä vielä sisustuspostauksen ?

  • Sofia Ruutu

   trendi on kaupoissa tällä hetkellä, eli kesäkuun numerossa! En usko että tulen esittelemään kotiani sen enempää, mutta kyllähän postauksissa varmaan vilahtelee silloin tällöin jotain ;). Meillä on valkoiset pitkät puuvilla verhot kaikissa ikkunoissa, verhotangot ovat simppelit messinki tangot ja mattoja onkin vähän sitä sun tätä. Vaatehuoneessa valkoinen kokolattia matto, olkkarissa valkoinen karvalanka matto ja salin harmaa villa matto. Meillä on paljon mattoja jokaisessa huoneessa mutta valkoinen ja harmaa ovat värit jotka toistuvat meillä ;).

 • Anonymous

  Silmät putos päästä ku tää kuva astui ruutuun; SIIS WAU ! <3 Tajuttoman kaunis :OO <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.