Green trench

Fashion,15 May 2020

Postaus sisältää mainoslinkkejä// Post includes adlinks

Last spring, I sold pretty much all of my trench coats. I didn’t wear them that much and felt like they were too fitted and ladylike for my current taste. I didn’t buy a new one and to be honest I didn’t even feel the need to search for one. The lack of a trench coat wasn’t a whole in my wardrobe that needed to be filled right there and then. Little did I know, because when I stumbled upon this army green water-resistant trench by Andiata, I instantly fell for it.

Since I’ve learned to wait a minute or two and not buy everything I like, I waited a bit too long. When I decided to go for it, it was sold out in my size. When I saw that it was back in stock, I immediately placed it into my shopping cart and checked out. Best of all, it was on discount!

When I posted this Andiata trench so many of you liked it as well, therefore I just had to borrow this sample from Reserved so I could show you! It looks the same, but it’s much more festive in the fabric and a great budget version.

I’ve linked both trench coats here (budget) and here (splurge) for you to compare and get a closer look. Which one do you like better?

Ps. I hear Andiata still has some left at Stockmann in case you got as obsessed as I ;)

4 Comments

 • Elena

  I like both, i can’t choose

 • Oletihana

  Hei! Millä kameralla ja objektiivilla susta otetaan näitä kuvia? Sun iho näyttää hyvälle! Oma objektiivi on niin terävä, että jokaikinen näppylä ja nyppylä näkyy… mikä tähän auttaisi? En tahtoisi alkaa ihoa tasottamaan photoshop-työkaluilla vai onko se vaan pakko?

  • Sofia Ruutu

   Hei!

   No nyt hävettää, mutta en osaa vastata sillä kuvaajani Juuli käyttää omaa kalustoa eikä minulla ole hajuakaan mitä ne ovat ;). Sen olen oppinut, että valo ja varjot ovat super merkittäviä tekiöitä kuvissa ja vaikuttaa myös siihen miltä kasvot ja iho näyttää. Minulla on myös hyvä iho ihan luonnostaan, mutta juuri valo on ehkä kaikista tärkeintä. Kaikki kuvat käyvät myös käsittelyohjelman läpi, mutta enimmäkseen siellä säädetään valoa, varjoja, kontrastia ja värejä. Jos olemme laiskoja kuvaustilanteessa, kuvista poistetaan ja rajataan myös pois muita häiriöntekiöitä, hehe. Tsemppiä ja paljon onnea valokuvaamiseen! Se on ihana taito oppia ja harjoittaa :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.