Family Day

Uncategorized,10 August 2014
Sunday for me means family day. It’s the day of the week we spend together just as a family and we usually make spontaneous plans the morning of. Today we had no other plans than to take it kind of easy and to relax. We begun the day with some coffee (and I had brownies for breakfast ;)) with friends and then we all took a long nap at home and picked up some take out, before we went for a little picnic in the park close by. We do that quite a lot, spend time outside sitting in the grass, just playing with Greta and Lilo:). That’s one of the best things about summer! I love to be able to be outdoors in just a tee and shorts, and that it’s still so light out, even at night. I had a really good day and a great ending to this week, so now I’m ready for a new week to start. I also want to wish all of those who are going to school this week good luck! Be nice to each other and remember, kindness takes you everywhere ;)!

11 Comments

 • Piti tulla tänne kiittämään sinua kun vinkkasit jokin aika sitten manteliöljystä ihon kosteutukseen, kiiiitooos se on mieletön!! Käytin ennen kookosöljyä, mutta en koskaan oppinut tykkäämään sen voimakkaasta tuoksusta, tai no en pidä kookoksen tuoksusta. Tämä manteliöljy on koostumukseltaan ja tuoksultaan miellyttävämpi ja ihokin tykkää!! Ps. Ihana hulluttelu kuva Gretan kanssa :)

  • Sofia Ruutu

   Kiva kuulla että sinäkin tykkäät manteliöljystä! Se on ihan ehdoton minulla kun kyse on ihonhoidosta!

   Ihanaa viikon alkua <3<3<3

 • Anonymous

  Ihania äiti-tytär kuvia :) Perhepäivät ovat kyllä huippuja! Itselleni on jäänyt niin hyvin mieleen lapsuudesta sunnuntait, kun lähdimme koko perheen voimin pihalle retkelle tai kyläilemään. Niinpä haluan saman perinteen jatkuvan :)
  Anniina

 • Anonymous

  Minun esikoiseni lähtee huomenna kouluun! Kyyneleet silmissä pelkästä ajatuksesta.
  Aika rientää; joskus päivät olivat pitkiä, mutta vuodet kuitenkin niin lyhyitä.

  Kiitos minultakin manteliöljyn suosituksesta, sain siltä atooppisen ihottuman silmäluomeltani pois. Ihan huippu! Käytän muuten itse Voi hyvin luomuhunajaa meikkien poistamiseen, ihan luottotuote. Ikinä ollut iho näin hyvässä kunnossa.

  Ihanaa viikkoa!

  • Sofia Ruutu

   uskon! Minusta se on hyvin iso päivä ja minäkin herkistelöen ajatusta siitä että siskon poika menee kouluun. Muistan kun hoidin häntä vauvana <3. Manteliöljy on kyllä ihan huippu tuote! Kiva kuulla että muillakin on siitä iloa ja hyötyä :D.

   Kiitos samoin!

 • Anonymous

  ihania äiti-tytär kuvia, suloinen greta :)
  saako kysyä mikä koru sinulla on kuvissa kaulassasi?
  ihana lilo, mistä hänen rotuisia saa,ei varmaankaan suomesta?oletko miettinyt,että antaisitko gretan lähteä mallintöitä tekemään, jos hän haluaisi aikusena niitä tehdä?anteeksi,jos ovat liian henk.kohtaisia kysymyksiä

  • Sofia Ruutu

   Kiitos :D! Koru on minun oma ristiäislahja. Lilo on jenkeistä ja kyllä niitä varmaan saa täältäkin mutta se on aika harvinaista että on näin pieni kun Lilo. Lilo on toy- villis ja painaa vähän yli 2 kg.

   Kun Greta on aikuinen (!) hän saa tehdä mitä tahtoo. Tehtäväni on kasvattaa ja opastaa häntä elämässä kunnes hän on aikuinen. Sitten pitää toivoa että olen pystynyt antaa hänelle tarpeeksi hyvät eväät tekemään elämässä oikeita päätöksiä ja että on omaan elämäänsä tyytyväinen ja onnellinen. Itse olen sitä mieltä että mallintöiden tekeminen on iso riski ja usein vaikea tie, mutta omalla kohdallani minulla on ollut onnea mukana ja siitä on ollut minulle myös paljon hyötyä ja iloa. Pitää osata tehdä oikeita valintoja ja päätöksiä ja juuri päätösten teossa haluan opettaa Gretaa valitsemaan järkevästi ja mitä niistä voi seurata. Elämä kun on täynnä valintoja :).

   <3<3<3

 • Hah , mahtavia kuvia sinusta ja Gretasta. Meillä näemmä sama koiramaku ;) Mulla on keskikokoinen villakoira :)

 • Anonymous

  Miten Lilo ja Greta suhtautuvat toisiinsa? Ovatko he jo bestiksiä?:)
  -Riina-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.