fake it til you make it

Uncategorized,2 June 2014
I’ve received many questions about my daily makeup routine and favorite products, so I decided to make a separate post about it. 
I must be the most boring girl on earth when it comes to makeup, so I’m sorry to disappoint you, but I am actually not that in to makeup. When I finally figured that out a few years ago, I stopped buying makeup just for fun and experimenting with different looks, so now a days I stick to basics. 
Even tho I work with the most talented makeup artist and have the luxury to get my makeup done at work, I only feel comfortable in my own everyday look. I really dislike any kind of foundation on me and I never wear eyeshadows either. If I want to spice things up, I add some red lipstick that I just tap on with my fingers for a soft natural look.
Whenever I wear makeup, these are the products I continuously use and have used year after year because I think their unbeatable. Which of these products I use at the time, depends on the season.
1. Estee Lauder ideal light concealer shade 01 light, tap on under eyes.
2. Maybelline 24h superstar correcteur shade 2, tap on on imperfections or zits if needed
3. Pan stick shade 12 true beige, tap on nose wings and chin
4. Benefit dallas for contouring OR Chanel soleil tan de chanel, apply with brush or sponge
5. Nars blush orgasm (during summer&spring) OR Nars desire ( for winter time), apply with soft brush
6. Lumene blueberry eyebrow pencil shade 2
7. Lumene eye brow shaping wax

8. Max Factor  2000 calorie mascara dramatic volume

9. Elisabeth Arden eight hour creme for the lips

Step by step:

Nars orgasm blush

17 Comments

 • Anonymous

  Todella kiva postaus! Itse olen samanlainen, huomasin muutama vuosi sitten etten vain pidä luomiväreistä tai liian paljosta meikkimäärästä kasvoillani. Kun lähden “ulos”, laitan kajalin silmiin ja juurikin ehkä huulipunaa.

  Tuli myös muutama hyvä kokeiluvinkki, esimerkiksi tuo Max Factorin Pan Stick menee kokeiluun heti.

  Hyvää viikkoa!

  • Sofia Ruutu

   Paljon sitä oppii ja viisastuu vanhetessaan, onneksi! max factorin pan stick on mielestäni ihan huippu tuote. Olen käyttänyt sitä, ripsaria ja eight hour creamea niin kauan kun muistan!

   hyvää viikkoa myös sinulle <3

 • Sulla on kyllä sellainen vauvanpeppuiho ja luonnostaan upeat silmät, että mitäpä niitä liikaa pakkeloimaan, kun näyttää hehkuvalta ilmankin. :)

  • Sofia Ruutu

   Uskon oikeasti että syy miksi en tykkää niin paljon meikistä ja meikkaamisesta on se että mulla on aina niin paljon meikkiä töissä että olen yksinkertaisesti kyllästynyt!

   ;D

 • Anonymous

  Tämä postaus tuli minulle juuri oikeaan aikaan. Viime blogissasi vinkkasit Macin kulmakynän ja koska se on kallis ja just loppumassa, niin olen miettinyt sille vaihtoehtoa. Lumenen täytyy olla hyvä, jos olet kelpuuttanut sen Macin jälkeen :)

  Ja ihanaa, että bloggaat taas!!!

  • Sofia Ruutu

   No hyvä juttu;). Joo lumenen kynä on hyvä, se on kyllä vähän tummempi mutta myös vähän harmaampi sävyltään mistä itse tykkään. Tämä kulmakynä on RIITTOISA, joten ei tavitse vuosiin ostaa uutta!

   Kiitos, on ihanaa olla takaisin<3!

 • Anonymous

  Sofia, onko mahdollista että kertoisit minkälainen keittiö teillä on? Näin siitä pienen kuvan Cosmossa ja innostuin väristä jne. Meille on tulossa piakkoin keittiöremonttti, joten mielelläni kuulisin.
  Onko muuten vaatehuoneestasi tulossa Trendiin juttu kesän aikana? Luin jostakin sellaista.

  Kiva blogi ja olet super sweet! :)

  • Sofia Ruutu

   Trendiin tulee kesän aikana juttu musta, mun tyylistä ja kodista, joten kannattaa pitää silmät auki ;).Ihanaa kun pääsette tekemään alusta asti suunnitella ja miettiä minkälaisen keittiön haluatte:)! Meidän keittiö on mustaa, viilutettua puuta ja tulee kvik:iltä ja meillä on kaksi eri ovimallia.Lattia meillä on keittiössä valkoista klinkkeriä, joten musta keittiö on kyllä kivan näköinen sen rinnalla.Tasot ovat mustaa 12 mm komposiittia.

   Kiitos kiltti<3<3<3

 • Anonymous

  Mun mielestä kaikkien iho näyttää paremmalta ilman meikkivoidetta! Tietty tummat silmänaluset ja satunnaiset näppylät on kiva peittää, mutta muuten kakkumeikki saa ihon näyttämään todella vanhalta.

  • Sofia Ruutu

   Voi olla, ja minulle ei ainakaan sovi paksu meikkiphja mutta jotkut pitää meikatummasta lookista ja hyvä niin ;). Toisaalta meikkivoiteella saa ihon epätasaisuudet, sävyvaihtelut, arvet ja aknen piiloon, joten silloin saa tasaisemman tuloksen jos levittää voidetta koko kasvoille kun se että peittäisi jokaista yksittäistä. Minulla ei ainakaan riitäisi hermot sellaiseen ;D.

 • Anonymous

  Miksi käytät Narsin poskipunia vain talviaikaan? Minä en koskaan oikeastaan rusketu enkä saa väriä, joten olen käyttänyt läpi vuoden…
  Mitä muuten syöt yleensä aamiaiseksi?

  • Sofia Ruutu

   Taisin olla vähän epäselvä (asia nytten muutettu tekstissä), mutta käytän siis narsin orgasm poskipunaa yleensä aina, paitsi talvisin kun olen ihan vitivalkoinen. En kyllä itsekkään rusketu mutta pisamia tulee, joten ne tuovat lämpöä kasvoille ;).

 • Eve

  Hei! Ihanaa, kun bloggaat taas. Löysin tänne ihan vahingossa. Nars Orgasm näyttää kasvoillasi todella kauniilta. Tämän postauksen kuvassa poskipunan väri näyttää paletissa tosi oranssilta. Vääristääköhän kuva, vai onko se oikeasti noin voimakkaan oranssinen? Onko sävy mielestäsi enemmän lämmin kuin kylmä? Itse olen aika vaalea ja lämpimät sävyt sopivat iholleni paremmin, joten siksi pohdin meneekö tuo sävy liian kylmäksi :-) Haluaisin testata kyllä tuota, kun on niin kaunis, mutta tuota ei taida olla Suomessa myynnissä..

  • Sofia Ruutu

   Jee kiva kun eksyit tänne ;D! Poskipuna on persikkainen sävyltään. Vähän korallia ja kultaa ;). Sävy on lämmin joten sopii varmasti sinulle.

  • Eve

   Kiitos! Täytyy kesän ulkomaanmatkoilta koettaa bongata se jostain livenä. Iloista kesää!

 • Anonymous

  Ihana ja hyödyllinen postaus!! :) Nappasin tuolta muutaman tuotteen omallekkin hankintalistalle.. Etkö siis käytä mitään meikkivoidetta, vaan peität pieniä erillisiä alueita tarvittaessa?!? Ihosi on kyllä täydellinen <3

  Laura

  • Sofia Ruutu

   Kiva kuulla että postauksesta oli sinulle hyötyä;). En käytä lainkaan meikkivoidetta ja käytän tuota panstickiä ainoastaan nenänpielissä ja ehkä vähän leuassa jos välillä punottaa. Tuota maybellinen peiteväriä käytän jos minulla on satunnainen näppy jossain (huippu tuote). Ihoni on kuivahko ja herkkä mutta yleensä hyvässä kunnossa. Nytten imetyksen aikana on ollut vähän hormoninäppyä…

   <3<3<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.