complaints

Outfit,30 December 2014

Warning! This blog post is everything but positive and happy. If I were you I might just skip the text and look at the pictures instead. Huge problems to say the least ;).

Let’s be honest for a second. I have no inspiration or motivation what so ever to take outfit pictures, dress up or update my blog that is supposed to be all about fashion at the moment. One thing is for sure though, it’s not you it’s me ;). When it’s this cold and slushy I loose all interest in fashion and looking some what decent.

There is only a few hours in the day to capture pictures with enough light and sometimes (like today) it happens to snow wet snowflakes as big as my face during that specific time. There is no chance that I’ll go outside and jump around in my heels at the moment so I thought I’d show you a glimpse of reality instead.

Right now I pretty much only wear outfits like this one below. Ugg boots and huge winter coats are my best friends while my Louboutins collect dust in my closet :/…

IMG_1051 IMG_1054

coat hm studio// jeans tiger// boots ugg// bag chanel// necklace nikolai babitzin

5 Comments

 • Mamma

  Men du är lika vacker och förtjusande för det :-)

 • Riina

  Voi Sofia, kuvasi ovat kauniita ( niin kuin aina:)!! Tämän kaltaiset postaukset tekevät blogistasi vaan entistä paremman, vaikkakin on ikävää, että sinulla on tälläisiä fiiliksiä, mutta olen ehdottomasti sitä mieltä, että se vaan tekee blogistasi ja sinusta ns. helposti lähestyttävän ja sinuun on helppo samaistua. Kenenkään elämä ei aina ole helppoa ja meillä jokaisella on hetkiä, jolloin tuntuu, että motivaatiota on hukassa eikä vaan jaksa!! Se kuuluu elämään. Anna itsellesi aikaa ja pidä esimerkiksi taukoa postauksesta. Olen varma, että motivaatiosi vielä palaa :) !!!

 • heidi

  oi miten ihanan lämpimät uggsit;)<3, mistähän niitä saisi?

 • heidi

  kysymykseni ei liity postaukseen,
  mitä ihon puhdistus/hoitotuotteite suosittelisit seka-iholle?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.