bootie-licious

Uncategorized,25 August 2014
I love combining boots with bare legs and a dress. It’s a very difficult combination to wear here in Finland, where the seasons change in a blink of an eye. One day it’s summer and the next day it’s winter with a few rainy day’s in between ;). Yesterday was the perfect day for this outfit that I have been longing to wear for a little while already. The sun was shining but the air felt perfectly fresh. 
These boots are about a year old from h&m and I am so happy I got my hands on these beauties before they sold out! They are just perfect!
<3
dress & gloves (fw 2014), boots from h&m// purse saint laurent// ring andiata// sunglasses ray ban

9 Comments

 • Anonymous

  Heh tuli mieleen, kun olet lähes päivittäin kuvattavana, hermostuuko miehesi koskaan siihen, kun aina pitää olla sua kuuvamassa vai tekeekö hän se oikein mielellään?:) Kuinka hyvä valokuvaajat itse olet, tykkäätkö ottaa itse valokuvia? Kuvaat päivittäin? Näin kerran ystävälläni lapsen syntymästä (kättärillä) joka hetken kuvattavana, oliko miehesi mukana synnyttyksessä kamera kädessä ikuistamassa joka hetken?

  • Sofia Ruutu

   Mieheni on oikein hyvä mutta kyllä me molemmat tuskastutaan välillä, hehe. Useammiten hän ;D. Tykkään ja tykkäisin kuvata ihmisiä, mutta en ole mikään asetelmien, ruoan ja tavaroiden kuvaaja, se on mielestäni tylsää. Emme kuvanneet muuta kun Gretaa kun hän syntyi, ja hyvä niin sillä tarvitsin synnytyksen aikana mieheni tukenani :).

 • Anonymous

  Mitä arkipäivän rutiineishisi kuuluu? Oletko päivät yksin Gretan kanssa, kun miehesi on töissä vai oletteko molemmat kotona? Millon olette sinne reissuun lähdössä? Sounds fun!!:)

  • Sofia Ruutu

   herään klo 7, syön aamupalan ja lähden Gretan kanssa lenkille kun hän nukkuu 1,5 h vaunuissa. Sitten syömme lounaan ja käymme jossain aktiviteetissä, tapaamisessa, hoitamassa asioita kunnes Greta taas nukkuu klo 14 saakka…Yleensä teen omia asioita (töitä, bloggaan, siivoan jne…)16 eteenpäin kun Greta on isänsä kanssa tai vietämme aikaa perheen kesken. Klo 20 greta menee nukkumaan ja minä yritän mennä nukkumaan 22! Välillä greta ja mieheni tulevat kanssani kuvauksiin tai tapaamisiin. Päivät vaihtelevat aika paljon mutta aamupäivät näyttävät aina samalta, koska mieheni on silloin töissä.

 • Anonymous

  Toivottavasti nautit edelleen blogisi pitämäisestä etkä ole suunnittelemassa sen lopettamista:) Mukavaa tiistaita sinulle ja perheellesi:)

  -Riina-

 • Anonymous

  nätti mekko ja todella upeat bootsit;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.