An answer to your speculations

personal,22 January 2015

Sorry for a late update. I’ve been busy today with school and a child that want’s my full attention. She’s been sleeping extremely poorly and waking up around 4am again. Anyways, I’m so happy because tonight we had dinner with my friend who just had a baby, last Sunday! He is brand new and so tiny and cute! Can’t believe he’s finally here. I’m so happy for them and I can’t wait to see what kind of person he will become <3.

I just wanted to share my excitement with you before I’m going to bed :). Hope you had a wonderful day today! And oh I almost forgot! All of you congratulating me, assuming and asking me about being pregnant I highly recommend to read this text HERE! I couldn’t have said it any better myself.

Toodaloo!

IMG_1084

 

8 Comments

 • Sofia

  Mrs.V:n teksti on niin kauniisti kirjoitettu ja ennen kaikkea niin tärkeästä aiheesta.

  • Sofia Ruutu

   olen samaa mieltä sinun ja myös V:n kanssa! Aihe on tärkeä ja hyvin herkkä joten teksti on hyvä muistutus siitä että kannattaa miettiä ennen kun uteilee. Ihanaa viikonloppua Sofia <3

 • Meredith

  I love the way you thinking girl :) Have a great friday.

 • Eve

  Tuo teksti on kyllä tosi hyvä! Itse olen kärsinyt 4 vuotta lapsettomuudesta ja saanut kaksi keskenmenoa, mutta tällä hetkellä ollaan onnellisesti raskaana ja ensi kesänä toivottavasti esikoinen syntyy. Kysymyksiä ja kommentteja on vuosien aikana tullut useita ja välillä ne on tosissaan satuttaneet kun on itsellä ollut vaikeaa. Kaikille ei huvita omia raskautumisongelmia selvittää tai vastailla, koska meille tulee lapsi, kun suuri pelko oli ettei sitä tule koskaan. Monen on vaikea ymmärtää, miten henilökohtainen asia raskaus tai raskaudettomuus monelle on eikä se oli todellakaan itsestäänselvyys, että niitä lapsia tulee.

  • Sofia Ruutu

   Wow, ihanaa! Olen onnellinen puolestanne ja toivotan teille kaikkea hyvää ja onnea! Ihanaa odotusaikaa ja kiitos että jaoit tarinasi. Kiitos<3.

 • Anniina

  Olipas V kirjoittanut hyvin aiheesta! Harmi kun jotkut ovat niin suoria kommenteillaan eivätkä välttämättä ymmärrä loukkaavansa viestin vastaanottajaa. Ihanaa viikonloppua teidän perheelle! :) Toivottavasti pikkuneiti alkaa nukkumaan paremmin!

  • Sofia Ruutu

   En usko että kukaan tarkoittaa mitään pahaa päinvastion, mutta ajattelemattomuudesta voi aiheuttaa mielipahaa joten parempi olla hiljaa eikä udella liikaa täkeästä aiheesta. Kyllähän se raskaus näkyy sitten jossain vaiheessa :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.