ACO

Beauty,4 September 2019

Maksettu kaupallinen yhteistyö ACOn kanssa// In paid collaboration with ACO

Olen käyttänyt ACOn tuotteita jo pitkään. Ostin teini-ikäisenä ensimmäisen kasvoveteni ACOlta ja muistan myös, että äitini osti meille kotiin intiimiöljyä. En tiedä miksi koen, että intiimituotteet ovat arjen luksusta, mutta olen aina tykännyt, että minulla on varasto tamponi, side ja wipes paketteja. Syynä tähän voi olla se, että olen perheestä, jossa on 4 naista ja joku oli aina käyttänyt viimeiset tarvikkeet juuri kun omat kuukautiseni alkoivat.

Yksi suosikkituotteista ACOn valikoimasta on intiimialueelle tarkoitetut puhdistusliinat, ACO Intimate Care Cleansing Wipes. Ihana tuote laittaa laukkuun kuukautisten aikana, sillä liinat puhdistavat, kosteuttavat ja antavat raikkaan olon.

Raskauksien aikana olen levittänyt iholleni kuivaöljyä. Ihoni on todella kuiva, joten ihonhoito on minulle normaalitilassakin tärkeää ja jokapäiväistä. Raskauden aikana koin, että iltarutiinini, jossa hieroin kuivaöljyä vatsaani ja reisiin sekä välillä kasvoihinkin, auttoi minua arvostamaan kehoani raskauden tuomine muutoksineen ja olin hyväksyväisempi itseäni kohtaan. Keho muuttuu raskauden myötä todella paljon, joten minusta on tärkeää, että pysyy kosketuksessa omaan kehoon, hoitaa ja hellii sitä. ACOn syväkosteuttava kuiva öljy ehkäisee raskausarpien muodostumista, häivyttää acne arpia, kiinteyttää, silottaa ja suojaa ihoa.

Lapsilleni käytän myös ACOn tuotteita ja on ollut kiva huomata, että tekin tykkäätte ACOsta. Olen saanut teiltä tuotesuosituksia esim. aurinkosuojavoiteesta ja voiteista, jotka hoitavat atooppista ihoa. Siksi, ajattelinkin jakaa teidän kanssanne omat suosikkituotteeni ACOlta, joita käytän sekä itselleni että lapsilleni.

Minicare -sarjasta olen itse tykästynyt ACO Minicare wash lotion -pesuvoiteeseen. En halua lainkaan peseytyä saippualla, joten tämä voidemainen pesuvoide puhdistaa, mutta ei kuivata ihoani. Käytän itse voidetta sääriin, kun sheivaan ja tästä syystä sääreni eivät ole enää niin kuivat. Ihan huipputuote, kannattaa testata! Kaikki ACO Minicare tuotteet ovat parabeenittomia, hajusteettomia ja väriaineettomia.

Vauvaöljyt ovat olleet käytössämme jo siitä lähtien kun esikoisemme syntyi. Lisäämällä muutaman tipan Minicare baby oil -öljyä kylpyveteen, suojaamme lastemme ihoa kuivumiselta. Käytän öljyä myös hierontaöljynä. Olen hieronut lapsiani vauvasta lähtien ja nyt hieron kasvukipujen lievittämiseksi. Tämä rutiini on ihanan rentouttava ja lähentävä niin minulle äitinä kuin lapsilleni, mutta auttaa samalla rauhoittumaan ja on vähentänyt tyttäremme kasvukipuja.

Minusta on kivaa, kun koko perhe voi käyttää samoja tuotteita, varsinkin kun meidän koko perheellä on sama kuiva ihotyyppi. Siksi nämä miedot ja hoitavat apteekkituotesarjat sopivat meidän perheelle tosi hyvin.

Mikäli teillä on kiinnostusta kokeilla tuotteita, saatte nyt 15% alennuksen koko ACO Minicare ja Intimate care -sarjasta, kun shoppailette  TÄÄLTÄ , käyttämällä koodia SOFIA15.

Pictures: Juuli Rönkä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.